Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kare Karalamaca 9

Kategori: Spor Yayınevi: Söz Yayın

Kare Karalamaca 9

  • Yayın Tarihi: 11.10.2003
  • ISBN: 9789757190448
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 48
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 18 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Her yaştaki bireyler doğuştan sahip oldukları zeka potansiyel ve problem çözme yeteneklerini, kendilerine bu zeka oyun ve oyuncaklarıyla zevkli saatler geçirebilecek biçide ortamlar yaratarak geliştirebilirler. (Pedagog Nevzat Erkmen)
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kare Karalamaca 9 PDF 1.99 MB İndir
Kare Karalamaca 9 EPUB 2.23 MB İndir
Kare Karalamaca 9 MOBI 1.76 MB İndir
Kare Karalamaca 9 ODF 1.88 MB İndir
Kare Karalamaca 9 DJVU 2.34 MB İndir
Kare Karalamaca 9 RAR 1.52 MB İndir
Kare Karalamaca 9 ZIP 1.41 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kare Karalamaca 9 PDF 1.99 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Eğer vaktiniz kıymetliyse kare karalamacayı almayın. Çünkü alınca elinizden bırakamayacak bitirmeden rahat edemeyeceksiniz. Ne sıkılacak kadar kolay ne de bıktıracak kadar zor olan bu bulmaca tam kararında hazırlanmış. Kare karalamaca müptelalarına öneririm.


kare karalamacayı çözmek gerçekten çok zevkli. eğer bu konuda iyiyseniz güzel bir kitap. seviye 1 den başlamadığı için çok beğendim. eğer yeni başlayacaksınız bu kitap size uygun değil. ilerlemiş durumdaysanız keyif alacaksınız


Kare karalamaca son beş yıdır oynadığım ve şimdiye kadar gördüğüm en eğlenceli mantık oyunu. Hem bulmaca çözüyor, hem de zekanızı sonuna kadar kullanıyorsunuz. Bir bulmaca sizi bazen saatlerce uğraştırabiliyor ama kesinlikle elinizden bırakamıyorsunuz. Eğer kare karalamaca ile tanışmadıysanız en iyisi hiç bulaşmamak. çünkü bir daha karşınıza çıktığında çözmeden rahat edemiyorsunuz. Bu arada bulmacayı bilmeyen kişiler de ne olduğunu sormak suretiyle sizi oyalıyorlar. Siz, büyük bir hevesle nasıl çözüldüğünü anlatıyorsunuz ama onlar eğer anlamak için çaba sarfetmezlerse anlayamıyorlar!!! Kısacası çoook derin bir bulmaca türü. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*