Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kim Hangi Yaşta Ne Yaptı?

Kategori: Tarih Yazar: Kemal Kızıltoprak Yayınevi: Nokta Yayınları

Kim Hangi Yaşta Ne Yaptı?

  • Yayın Tarihi: 14.11.2003
  • ISBN: 9789758823093
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 200
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Hepimiz bu mısradakine benzer cümlelere ya da "Biz sizin yaşınızdayken..." diye başlayan serzenişlere bir çok kez muhatap olmuşuzdur. Sahi bu yaşlarda neler yapar insan? Acaba kim hangi yaşta ne yapmıştır? İş işten geçmiş midir, hala yapılabilecek bir şey var mıdır? Sorularına cevap vermek istemez misiniz?.. Bu kitap, yüzyıllardır toplumlara örnek olmuş, önderlik etmiş siyaset, bilim, sanat, spor ve edebiyat sahalarında çeşitli eylemleri ile başarı kazanmış yüzlerce kişinin biyografileri üzerinde çalışılıp hangi yaşta ne yaptıkları tespit edilerek hazırlanmıştır. Öğrenmeyi bir eğlence haline getirecek olan bu kitabı gençlerin ve yarışma tutkunlarının ellerinden düşüremeyeceklerine inanıyoruz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kim Hangi Yaşta Ne Yaptı? PDF 8.30 MB İndir
Kim Hangi Yaşta Ne Yaptı? EPUB 9.28 MB İndir
Kim Hangi Yaşta Ne Yaptı? MOBI 7.32 MB İndir
Kim Hangi Yaşta Ne Yaptı? ODF 7.81 MB İndir
Kim Hangi Yaşta Ne Yaptı? DJVU 9.77 MB İndir
Kim Hangi Yaşta Ne Yaptı? RAR 6.35 MB İndir
Kim Hangi Yaşta Ne Yaptı? ZIP 5.86 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kim Hangi Yaşta Ne Yaptı? PDF 8.30 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


öncelikle kabartmalı kitap kapağına bayıldım. Ancak içerik yaş esas alınarak düzenleme yapılması pek hoş olmamış. Eğer kişi eksenli bir çalışma olsaydı, zannımca daha rahat okunurdu. Bu haliylede içeriğiyle keyif veren amacına ulaşmış bir eser.


Kitapta Gençlik çağı, Olgunluk çağı, İhtiyar delikanlılar ve Doğum-ölüm tarihleri olmak üzere toplam 4 bölüm yer alıyor. 2 yaşından 99 yaşına kadar pek çok alanda kişi hakkında bilgiler içeriyor. Kitabın okunması kolay ve dili oldukça anlaşılır. Kişilerin bilgilerinin yer aldığı bir fihrist olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.


Kapağı içeriği,konu bütünlüğü,üslubuyla ve düzen sıralamasıyla okuyucuyu kendine çeken bir eser..gerçekten merakla ilerledim her bölümünü,bilim adamları,yöneticiler ve daha birçok kişiliği örnek yaşantılarıyla ele alan biyografi türlerinden daha farklı ve daha başarılı bir eser olarak geldi bana…bütün okuyucularımıza tavsiye ederim…….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*