Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yarın Yapayalnız

Kategori: Edebiyat Yazar: Selim İleri Yayınevi: Doğan Kitap

Yarın Yapayalnız

  • Yayın Tarihi: 12.03.2004
  • ISBN: 9789752931893
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 448
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Bizim gibiler... Kadın ve erkek: fark etmiyor: yapayalnızlar: sizi aşka götüren yolda, kim ve ne olursanız olun, sonsuza dek yapayalnız. Kadınlığınız, erkekliğiniz işe yaramaz. Aşka ya yakıp geçer, ya da sizi yapayalnız bırakır." Selim İleri, soprano Handan Sarp'ın fırtınalar ve kalp ağrılarıyla savrulup giden hayatında iz sürüyor. Aşkın en çetinine sürüklenmiş iki insan... Yarın Yapayalnız, aşkta aykırı saydığımız pek çok duyguyu sil baştan dile getiriyor. Selim İleri imzasının nice sınavlardan geçerek kanıtladığı incelik ve duyarlıkla.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yarın Yapayalnız PDF 18.59 MB İndir
Yarın Yapayalnız EPUB 20.78 MB İndir
Yarın Yapayalnız MOBI 16.41 MB İndir
Yarın Yapayalnız ODF 17.50 MB İndir
Yarın Yapayalnız DJVU 21.88 MB İndir
Yarın Yapayalnız RAR 14.22 MB İndir
Yarın Yapayalnız ZIP 13.13 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yarın Yapayalnız PDF 18.59 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yarın Yapayalnız..Handan Sarp ve Elem.. Hemcins olmalarının yanı sıra oluşan bir sınıf farkı.. Kitap çok düzensiz yazılmış. Fakat gerçek bir hikaye barındırması ve Handan Sarp’ın çoğu zaman duygularınıza tercüman olması açısından okunası bir kitap.


kitaba baştan başladım gitmedi ,ben de sondan başlamaya karar verdim bu sefer oldu.sanki bir suç dosyasını işler gibi..başa gidildikçe her şey açığa kavuştu.en kısa zamanda tekrar ama bu sefer baştan okumayı düşünüyorum


yarın yapayanlız.ilk başlarda sıkıcıyken sonralarda merak duygusuyla daha bir sarılıyorsunuz kitaba.ne sınıfsal ayırım nede hemcinslerin birbirine aşkı ve tutkusu beni asıl etliyeyen handan sarpın kendini yanlızlıga sürüklemesi,sevdiklerini çevresinden uzaklaştırma çabaları.aslında isteyerek yapmamıştır ama oda sonunda YANLIZ kalmıştır…


Aşkı çok güzel anlatan bir roman. Ayrıca bir kadın hikayesini bir erkeğin bu kadar başarılı anlatması da cabası. Çok akıcı dille yazılmış, sürükleyici bir romandır.


Yarın Yapayalnız… Okumaya değer bir kitap. Aşkın her halini anlatıyor. Ünlü soprano Handan Sarpla Elem arasındaki aşkı, yaşananları ve sonunda Handan Sarp’ın Eleme davranışlarından dolayı nasıl yalnız kaldığını anlatıyor. Başlardaki sıkıcılık kitabın ilerleyen sayfasında meraka bırakıyor. Okumanızı tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*