Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Babil’de Amerikan Tangosu

Kategori: Siyaset Yazar: Ahmet Dinç Yayınevi: Selis Kitaplar

Babil’de Amerikan Tangosu

  • Yayın Tarihi: 16.04.2004
  • ISBN: 9789758724390
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 237
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
- Gizemli tarikat Kesnizanilik nasıl ortaya çıktı? İsrail'in ve MOSSAD/CIA'nın kontrolüne nasıl girdi?- Kesnizani Şeyhi, Saddam'ın eşi Sacide'yi, oğlu Uday'ı, kardeşi Vatban'ı ve büyük paşalarını kendine nasıl mürit yaptı?Askeri sistemi nasıl ele geçirdi? Tarikatın Amerikan işgalinde oynadığı "kolaylaştırıcı" roller nelerdi? Yeni Irak kurulurken askeri ve bürokratik kadrolar bu tarikat tarafından nasıl ele geçirildi?- İsrail, Kesnizani tarikatı vasıtasıyla İslam'ı kontrol altına mı almayı planlıyor? Tarikatın öğretilerindeki Kabbalist unsurlar, büyüler?...- Saddam El-Kaide'yi, Vahhabileri, El-Ensar örgütünü ve diğerlerini ülkesinde nasıl yerleştirip örgütledi?- Süryani terör örgütü Beth-Nahrin Ulusal Kurtuluş Ordusu, Güneydoğu Anadolu bölgesini neden istiyor?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Babil’de Amerikan Tangosu PDF 9.84 MB İndir
Babil’de Amerikan Tangosu EPUB 10.99 MB İndir
Babil’de Amerikan Tangosu MOBI 8.68 MB İndir
Babil’de Amerikan Tangosu ODF 9.26 MB İndir
Babil’de Amerikan Tangosu DJVU 11.57 MB İndir
Babil’de Amerikan Tangosu RAR 7.52 MB İndir
Babil’de Amerikan Tangosu ZIP 6.94 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Babil’de Amerikan Tangosu PDF 9.84 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


oldukça sürükleyici tavsiye ederim


bu kitabını bulamasanızda Ahmet Dinç’in güncellemeler yapılan ” Saddam’ı Deviren Abd – İsrail Güdümlü Tarikat Kesnizani ” kitabını muhakkak okuyun


Irak savaşını ve Saddam iktidarının yıkılışını konu alan güzel bir kitap. Yazar kitabı saha araştırması yaparak yazmış. Aynı zamanda Irak içerisinde yapılanan mossad ve cia bağlantılı Kesnizani tarikatının ırak’ın yıkılışında nasıl etkili olduğunu anlatmaktadır. Bu kitabı okuyup 15 Temmuzda yaşadığımız olayları göz önüne aldığımızda geleceğimiz ile de nasıl bir analiz yapmamız gerektiği konusunda bizi aydınlatmaktadır. Yazarı emeğine sağlık. Sıkılmadan okudum. Tavsiye ederim.


Saddam’ın devrilmesine katkı sağlayan “Film”in önemli aktörlerinden biri olan KESNİZANİ(Kürtçe’de”Ben Hiçbir Şey Bilmiyorum”anlamına geliyor! :-)) TARİKATI’nın isim babalığını yaptığı kitapta,Yahudilerin Arz-ı Mev’ud’u,Süryanilerin Beyt-ül Nahreyn’i,Kürtlerin Kürdistan’ı ve Amerikalılar’ın BOP’U gibi birbirinden ayrıymış gibi görünen oluşumların, birliktelikleri fotoğraflanıyor.Ayrıca Yazar bu kavramları aynı kalıpta eriterek yeni bir şekil veriyor.Okuyucunun payına da bundan istifade etmek düşüyor.


Kitap Irak konusunda bugüne kadar okuduğum en iyi kitaplardan biri. Masa boşunda oturup çene çalmakla bu işin olmayacağını bilen yazar olayların merkezinde yaptığı araştırmalarla bu çok güzel kitabı meydana getirmiş. Amerika-PKK-Peşmergeler-Türkmenler-Araplar ve daha birçok ilişki anlatılıyor. Kamuoyundan saklanan gerçekler ifade edilmiş. Mutlaka okunması gereken bir eser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*