Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Müziğe Giden Yol

Kategori: Müzik Yazar: Lale Feridunoğlu Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Müziğe Giden Yol

  • Yayın Tarihi: 01.06.2010
  • ISBN: 9789751021960
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 267
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 15.5 x 23.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Değerli arkadaşım piyanist Lale Feridunoğlu'nun birikimlerine dayanarak özveriyle hazırladığı Müziğe Giden Yol'un genç yorumcular kadar müzikseverlere de çok yararlı olacağına inanıyor ve bu çalışmasından dolayı kendisini kutluyorum."- Arın Karamürsel-"Bu değerli kitabı incelediğimde müzikle ciddi olarak ilgilenen kişilere, müzik liselerinde ve konservatuvarlarda öğrenim gören öğrencilere çok yararlı bir kaynak kitap olduğunu tespit ettim. Akademik kitaplar alanında, büyük bir eksikliği tamamladığı için arkadaşım Lale Feridunoğlu'nu candan kutlarım."- Ali Darmar-"Genç Müzisyenin El kitabı, genç dağarcıklı bilgi donanımı olan, gönlünü müziğe vermiş tüm ilgililerin yararlanabileceği faydalı bir kitap."- Prof. Ova Sünder-"Müziğe giden yolda ilerleyen gençlerin temel müzik bilgilerini edinebilecekleri bir kaynak kitap."- Prof. Meral Yapalı-"Müzik dünyamızın susuzluğu içinde müziksever ya da müzik mesleğinde olanlar diye tanımlayabileceğim geniş yelpazedeki herkesin kitaplığında olması gereken, özenle hazırlanmış bir çalışma. Kanımca aslında her konuda gereksinimi duyulan genel kültür birikimlerimizin zihnimizde yaşaması için zaman zaman el atıp besleneceğimiz cinsten, yakınlık kurulacak bir kitap."- Leyla Pınar-
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Müziğe Giden Yol PDF 11.08 MB İndir
Müziğe Giden Yol EPUB 12.39 MB İndir
Müziğe Giden Yol MOBI 9.78 MB İndir
Müziğe Giden Yol ODF 10.43 MB İndir
Müziğe Giden Yol DJVU 13.04 MB İndir
Müziğe Giden Yol RAR 8.47 MB İndir
Müziğe Giden Yol ZIP 7.82 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Müziğe Giden Yol PDF 11.08 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Lale Feridunoğlu’nun derin bilgisiyle hazırlanmış.
Rehber olabilecek bir başucu kitabı.


Aldığınıza pişman olmayacağınız bir kitap ve çok açık bir anlatımı var


İçerik bakımından gerçekten çok iyi bir kitap,herşey çok güzel anlatılmış.Tavsiyemdir.


Eser sadece müzikseverler,müzisyenler için değil aynı zamanda müziğe ilgisi olan tüm bireyler için temel müzik bilgileri vermekte ve yazarın bunuda 7’den 77’ye herkesin çok rahat anlayabileceği bir dilde yazması eserin değerini artırmaktadır.Okunması eğlenceli ve faydalı olacaktır.


Özellikle batı müziğiyle ilgili solfej, armoni,müzik formları, enstrümanlar geniş olarak anlatılmış, kitabın son 50 sayfası ise Türk müziğine ayrılmış. Müzikle ilgili derli toplu bilgiler içeren bir kitap arayanlar için ideal.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*