Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Makber

Kategori: Edebiyat Yazar: Cem Mumcu Yayınevi: Okuyan Us Yayın

Makber

  • Yayın Tarihi: 07.09.2004
  • ISBN: 9786054054817
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 120
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Aradığımız o tek, ilk ve son cevap...Bilmek istediğimiz, anlamak istediğimiz, çözmek istediğimiz ne? Kendi içimizde, sevgilimizin gözlerinde, doğmuş veya doğacak çocuklarımızda, televizyonda, sinemada, gazetelerde, dergilerde, kitaplarda aslında neyi arıyoruz? Ayrıntılar mı merak ettiğimiz? Yoksa bütün ayrıntılarda aradığımız aynı şey mi?Ayrıntılar üstümüze bu denli şiddetle yağarken asıl sorumuza bu dehşetli gürültünün içinden bir cevap bulabiliyor muyuz?Niye burada olduğumuzu, niye gideceğimizi, gideceğimizi bile bile niye burada olmayı sürdürmeyi seçtiğimizi bilmeye, anlamaya mı çalışıyoruz?Aradığımız o tek, ilk ve son cevabı bulmak umuduyla okumadık mı bütün kitapları?ve Makber’in gözünden hayat..."Hayat, kime ne zaman merhamet edeceği, hangi çocuğunun ne zaman başını okşayacağı belli olmayan bir anneydi. Ne zaman ne kadar süt vereceğini bilemediğimiz koca memeli bir anne... Gözünü bile kırpmadan sütüne zehir katacak kadar hain ve memesinden kan çıkarma pahasına süt verecek kadar şefkatli... İri memelerinin üstünde yatırdığı yavrusuna huzur verdiği gibi, aynı memelerle boğabilirdi de onu. Hangi yavrusu ona güvenebilir ya da ona güvenmeden nefes alabilir ki? Emdiği bu memeden zehirlenmeyi göze almayan çocukları, açlıktan ölmeyi peşin kabul edenlerdir. Bu aşüfte annenin kör çocukları, onun bir tarafını görmezler: Ya güven veren kısmını ya da hain kısmını. En acılı çocukları onlardır: Saf güvene kananlarla, hiç güvenmeme tabutuna girenler..."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Makber PDF 4.98 MB İndir
Makber EPUB 5.57 MB İndir
Makber MOBI 4.39 MB İndir
Makber ODF 4.69 MB İndir
Makber DJVU 5.86 MB İndir
Makber RAR 3.81 MB İndir
Makber ZIP 3.52 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Makber PDF 4.98 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İlk defa tanıştığım kitabı aldım ve okudum. Hiç bırakmadan bitti. Garip bir tadı var ve bırakıyor tadı… 2. Kitabını daha alıp deneyeceğim; anlatım dili hep böyle mi diye. Devrik cümleleri bu kadar severek okumadım.


Çok acıklı bir hikâye ama müthiş kurgu. Harikulâde anlatım.


Kitap ince ancak bir kaç ciltlik kitaba değer bir kurgu, harika bire eser.


Her bir karakter bu kadar güzel bir Türkce ile betimlemesi cok guzeldi. Kurgu enfesti.


bir solukta bitirdim tabiri bu kitap için geçerli..hikaye karakterler anlatım okadar vurucu ki çok beğendim. Daha önce yazarın BİNBİR iNSAN MASALLAR’nı da okudum ama bu kitap çok ötesinde. Cem Mumcunun anlatım tarzı ve dili kullanma yeteneği muhteşem…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*