Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Köktendinsizler

Kategori: Edebiyat Yazar: Selçuk Erez Yayınevi: Sel Yayıncılık

Köktendinsizler

  • ISBN: 9789755700397
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 112
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.3 x 19.3 cm
Tanıtım Bülteni
Geride bıraktığımız üç beş yıl, Cumhuriyet tarihimizin unutulmaması, çok iyi irdelenmesi gereken bir bölümüdür: Türkiye'de, kökten dinci bir parti, Yüce Divan'a gönderilmekten korkan başka bir partinin başkanının ve kavalcıyı izleyen köy fareleri gibi, onun ardından koşan milletvekillerinin yardımıyla iktidara geldi.Bu iktidar, belleklerimizde, İlk Dünya Savaşı sonunda, İstanbul limanında, toplarını kente yöneltmiş işgal kuvveti donanmasının çizdiği tabloyu andırır çağrışımlar oluşturup çekti gitti.Ancak benzerlik burada biter; çünkü o günü bayram edip şehrayin düzenleyecek ve de 'kurtulduk' diye sevinecek nedenlerimiz yok. Henüz kurtulmuş da değiliz!: Onun gelip tepeye tırmanmasına yol açan nedenleri bulup düzeltmedik ve bir daha dönmemesi için surlarımızı nasıl onaracağımızı, bunların nerelerini pekiştireceğimizi de düşünmedik.Fatih'in torunu olduğumuzu ileri sürmekte, bugün bile adına köprüler yapmaktayız ama aslında yerine oturduğumuz Bizans'la öyle kaynaşmış, öyle benzeşmişiz ki böyle gitse, bin yıl sonra buralara gelenler bizim Fatih'i değil çöküş devrinde Bizans'ı anımsattığımızı söyleyecekler.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Köktendinsizler PDF 4.65 MB İndir
Köktendinsizler EPUB 5.20 MB İndir
Köktendinsizler MOBI 4.10 MB İndir
Köktendinsizler ODF 4.38 MB İndir
Köktendinsizler DJVU 5.47 MB İndir
Köktendinsizler RAR 3.55 MB İndir
Köktendinsizler ZIP 3.28 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Köktendinsizler PDF 4.65 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Yazarın yerden yere vurduğu partinin asıl devrilme nedenleri medyadaki Fadime hikayeleri olmayıp iki ana sebebi vardır :1) Devlet hazinesine havuz sistemini getirip devletten düşük faizle kredi alıp yine devlete yüksek faizle kredi veren hortumculara engel olması 2) En gelişmiş 8 İslam ülkesini D8 çatısı altında bir araya getirip işgalci , zalim yeni dünya düzenini tehdit etmesiErbakan hocanın her iki konuda ne kadar ileri görüşlü olduğunu bugün çok geç te olsa daha iyi anlıyoruz.


“.. Demokrasi, dört yılda bir oy vermek ve sonra da bir dahaki seçime kadar kapalı kapılar ardında hayıflanmak değildir…””Ülkemizde, demokrasinin karşısına dikilen en önemli tehlike, köktendinciliktir (Bunlar aslında dini, politik amaçla tepe tepe kullanan, gerçek inançlılara saygısız, eli tesbihli, kafası sarıklı, bazen de çağdaş görünümlü köktendinsizlerdir!)”Kitaptan iki küçük alıntı yaptım. Daha fazlasını merak ediyorsanız, bu kitabı okuyun.


Bilgisiz insanları ya da kararsız orta çizgi insanları kolayca kandırmak için yazılmış, dine edilmiş onlarca küfre dayalı, şirk koşan, insanları bir görüşe çekmek için ytazlmış, kuran ın ve dinin artık geçerliliğini yitirdiğini ya da onun gibi şeyleri söyleyen bir garip kitabımsı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*