Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Babalar ve Oğulları

Kategori: Edebiyat Yazar: Ivan Sergeyeviç Turgenyev Yayınevi: Morpa Kültür Yayınları

Babalar ve Oğulları

  • çevirmen: Sibel Akyüz
  • Yayın Tarihi: 31.12.2002
  • ISBN: 9789757069447
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 280
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
İvan (Sergeyeviç) Turgenyev (1818-1883), Oryol’da doğdu. Anlatış tekniği kadar kahramanlarının karakterlerini çizmedeki ustalığıyla Rus edebiyatına ilk defa batılı bir hava getirdi.Yazarın eski nesil ile yeni nesil arasındaki anlaşmazlıkları işlediği şaheseri “Babalar ve Oğullar”, onun sanatını tüm yönleriyle ortaya koyan en iyi eseridir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Babalar ve Oğulları PDF 11.62 MB İndir
Babalar ve Oğulları EPUB 12.99 MB İndir
Babalar ve Oğulları MOBI 10.25 MB İndir
Babalar ve Oğulları ODF 10.94 MB İndir
Babalar ve Oğulları DJVU 13.67 MB İndir
Babalar ve Oğulları RAR 8.89 MB İndir
Babalar ve Oğulları ZIP 8.20 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Babalar ve Oğulları PDF 11.62 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


İki baba iki oğul, nihilist bir Bazarov, ılımlı Arkadiy. Gelenekçi ve Yenilikçi kuşak çatışmasını anlatan iki farklı hayatı ve bakış açısını sıkılmadan okuyacağınız bir kitap…


Dünya Klasiği tanımını sonuna kadar hakeden bir kitap. Aslında sayfalar boyu nihilizm’i benimseyen Arkadi ve Bazarov’un çevresindekilerle yaptığı felsefi tartışmalarla dolu olsa da; sonlara doğru alttan alta “bırakın bo işlerle uğraşmayı” alt mesajı vermeye başlıyor. Finaldeki dramanın anlatımındaki akıcılık ise tek kelime ile kusursuz.Herhangi bir macera örgüsü olmayan, direk olarak belli bir amaç gütmeyen, şimdiye kadar tarih olmuş yığınla akımdan bahseden bir kitap olsa da “keşke okumasaydım” demiyorsunuz. Öncelikli bir kitap değil belki ama elinizin altındaysa da okunmayı kesinlikle hakediyor.


Kuşaklar arası çatışmayı çok başarılı şekilde anlatan bir eser. Kitabın orjinal adı Ottsı i Deti‘dir. Eserin konusu esas olarak kuşak çatışmasıdır. Eserde bu durum hayata bakışı farklı olan bireyler arasındaki çatışma işlenerek anlatılıyor. Kitap bu çatışmayı akıcı bir dil kullanarak anlatırken, aynı zamanda okuyucuya nihilizm gibi hayata farklı bakış açılarını da gösteriyor. Tavsiye olunur, Okuyunuz.


19.yy ortalarında nihilizmi savunan bir öğrenci ile dinine bağlı bir babanın ,,kuşak,,çatısmasını ortaya seren bir roman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*