Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sıfır Baskı

Kategori: Edebiyat Yazar: Canan Parlar Yayınevi: Everest Yayınları

Sıfır Baskı

  • Yayın Tarihi: 05.04.2005
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 266
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Şimdi, sırada, gözlerden uzakta, paraların yerinde durup durmadığını ve gerçek olup olmadığını kontrol edebileceği bir yere başını sokmak vardı. Arabanın evine doğru yollanmış olduğunu gördü: İkinci sokaktan döndü mü yaşadığı korkunç daireye varmış olacaktı. Yani kendisini ilk arayacakları yere. Oradan hemen uzaklaştı tabii ki" Nerede kalacaktı? Ortada bir ceset vardı, yanında da, kendisinin de öldürülmesine yetecek yeri yoktu. Sabaha kadar şaşkın kuş gibi dolaşacak hali de.. Bu konuyu, aslında ta en başta İstanbul turuna çıkmadan önce düşünmesi gerekirdi. Ama insan her gün valizler dolusu para bulunmuyordu işte. İlk romanların acemiliğinden uzak bir ilk roman Sıfır Baskı. Hayatının roman olduğunu düşünmeyen bir yazarın kurduğu oyun. Polisiye macerasının gerisinde kurgunun oluşumunu anlatan, kurgunun gizlerini çözen bir çalışma. Canan Parlar yeni bir yazar olmakla yetinmiyor, edebiyatımıza yeni bir soluk katıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sıfır Baskı PDF 11.04 MB İndir
Sıfır Baskı EPUB 12.34 MB İndir
Sıfır Baskı MOBI 9.74 MB İndir
Sıfır Baskı ODF 10.39 MB İndir
Sıfır Baskı DJVU 12.99 MB İndir
Sıfır Baskı RAR 8.44 MB İndir
Sıfır Baskı ZIP 7.79 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sıfır Baskı PDF 11.04 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


heyecan, edebiyat, cinayet, politika, hayatlar, yazarlar… ilginç bir kitap. elinizden bırakamıyorsunuz. onunla birlikte olayları çözmeye çalışıyorsunuz. edebiyatla yazarla ilgili ilginç yorumlar da var kitapta. yazar kadın olmasına rağmen erkek ağzıyla yapılmış anlatım çok başarılı. kitap içinde kitap, roman içinde roman, hayat içinde hayat var bu kitapta. gerçekten başarılı bir kitap.


Kurgu nedir? roman nedir? edebiyat nedir? bir olayı anlatmaya başlayıp sonra olayı nasıl anlattığını anlatmaya başlıyo rkitap. Bir anlatıcı, derken bir başka anlatıcı, derken bir başkası..Okumak da her okuduğuna inanmak mıdır, okuyucu kurguyu sorgulamaz mı, sorgulamazsa manasız olmaz mı..Kitap iyi ama kitabın içinde anlatıcının da alçakgönüllülükle söylediği gibi dili sıradan. Lezzeti sadece kurguda arayanlar içinde son derece güzel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*