Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Devlet Felsefemiz

Kategori: Siyaset Yazar: Ahmet Kabaklı Yayınevi: Türk Edebiyatı Vakfı

Devlet Felsefemiz

  • ISBN: 9789757594598
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Tanıtım Bülteni
Bizi biz yapan değerlerden ve kendi özümüzden uzaklaştırılmamız yüzünden başımıza neler geldi? Daha neler gelecek? Batı inanış ve görüşlerine körü körüne kapılanmamız bizi nereye götürdü ve nerelere götürecek? Kimlik bunalımı yaşamaya başlayan toplumumuz daha ne badireler atlatacak? Bütün bu soruların kökenleri ve çözümleri "Devlet Felsefemiz" kitabında ameliyat masasına yatırılıyor. Tekrar eski şaşaalı ve ihtişamlı günlere nasıl yeniden kavuşabiliriz? Sözü dinlenir ve saygı duyulur devlet hâline nasıl gelebiliriz suallerine cevap aranıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Devlet Felsefemiz PDF 6.64 MB İndir
Devlet Felsefemiz EPUB 7.42 MB İndir
Devlet Felsefemiz MOBI 5.86 MB İndir
Devlet Felsefemiz ODF 6.25 MB İndir
Devlet Felsefemiz DJVU 7.81 MB İndir
Devlet Felsefemiz RAR 5.08 MB İndir
Devlet Felsefemiz ZIP 4.69 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Devlet Felsefemiz PDF 6.64 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


devlet felsefemiz uzerine seyhulmuharirinin kaleme almis oldugu yazıların bir araya getirilmis hali


Kabaklı Hoca’nın ilk okuduğum kitabı Kültür Emperyalizmi’ydi. Ayrıca ilk okumaya başladığım kitaptı. Yıllar sonra yine böyle bir kitap okumak, tamamlayıcı oldu.


eserin günümüz gençliğine ışık olabilmesi açısından son derece faydalı buldum.günümüz gençiliğinin devlet ve devlete olan inancını yitirmiş ve başka başka felsefelere inancından vazgeçmesi ve kendi milletinin tarihten gelen DEVLET olma şuurunun ne olduğunu ve bugünde nasıl oması gerektiğini hatırlatan bu eşsiz kitabı okumalarını tavsiye ediyorum. akıcılıkta bir problem yok ancak son sayfalarda 70 li yılların siyesi felsefesine fazlaca değinmesi biraz baştan gelen akıcılığı yavaşlatmış gördüm ama kesinlikle okunmalı… YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE….


son derece sıkıcı bir kitap… bititremedim… zamanı-devri geçmiş…


Kabaklı’nın diğer eserlerinde olduğu gibi bu eserinde de milli ve manevi değerleri esas almıştır. Asıl amaç ise devlet ile milleti barıştırmak. Eserde devlet felsefemiz ve yanlış tutumlarımız anlatılmış. Güzel ve etkileyici bir eser. Acaba bu eserleri 30 yıldır hiçbir politikacı okumadı mı? Eğer okunsa ve esas alınsa idi; herhalde sadece Kabaklı’nın bu eserlerinin rehberliğinde bir sürü sorun düzelcekti. Şeyhül Muharrin’e sonsuz sevgi ve saygılar; eserlerinin tarafsızlığı ve güzelliği için. Nur için de yat hocam…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*