Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kanamalı Haydut

Kategori: Edebiyat Yazar: Ahmet Kekeç Yayınevi: Selis Kitaplar

Kanamalı Haydut

  • Yayın Tarihi: 07.06.2005
  • ISBN: 9789758724536
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 112
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Yazarlar sinik insanlardır. Onları, sürekli yakınmak ve acıdan gebermek hoşnut eder. Benim sorunum, çözümün başkalarında olması. Elimden başka birşey gelmediği için yazıyorum. Dilekçeme yanıt alsaydım, bu labirente girmezdim. Çünkü, bir öyküyle, Umum Vekalete yazılmış bir dilekçe arasında hiçbir fark yoktur.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kanamalı Haydut PDF 4.65 MB İndir
Kanamalı Haydut EPUB 5.20 MB İndir
Kanamalı Haydut MOBI 4.10 MB İndir
Kanamalı Haydut ODF 4.38 MB İndir
Kanamalı Haydut DJVU 5.47 MB İndir
Kanamalı Haydut RAR 3.55 MB İndir
Kanamalı Haydut ZIP 3.28 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kanamalı Haydut PDF 4.65 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitabın çoğu boş gibi gözüküyor yorumu yapılabilir. Nice tecrübeleri olan birinin elinde manası farklı olacaktır. Ahmet Kekeç seven pişman olmaz.


büyük bir merakla aldığım ama aynı derecede hayal kırıklığına uğradığım bir kitap. yazar günlük şeklinde yazdığı notların iki kapak arasında sunulması. Ahmet Kekeç’in köşe yazılarındaki diliyle hiçbir bağlantısı yok. vakit kaybı bence…


günlük… ama ”zeka ve his” irtibatının ince çizgiler dahilinde temaşa ettirildiği bir günlük. böyle bir günlüğüm olaydı… tavsiye ederim.


Kitap başka yayın evinden kalanlar diye de basılmış. İçeriğini görmediğim için kanamalı haydut’tu sipariş ettim. Yani aynı litabı iki defa almış oldum(kalanlar=kanamalı haydut). Roman zannederek aldım, malesef değişik zamanlarda alınmış notlar, bazen niçin not edildiği de bilinmyen notlar.


kitabın ismine bakıp da kafanız karışmasın. Haydut maydut yok ortada. Bir hikaye veya roman değil kitap. Aslında ne olduğu belli değil bu kitabın. Ahmet Kekeç ağabey salınımlarını yazmış desem yeridir. Anekdotlarla oluşturulmuş bir kitap. Birkaç güzel cümle ve imgenin haricinde pek bir güzellik yok kitapta açıkçası. Ahmet ağabeyin son iki kitabı nedense ebat olarak geniş ancak içerik olarak biraz sınırlı kaldı. Paranız ve vaktiniz fazlaysa alın diyeceğim ama bu fiyatın daha da altında çok daha iyi kitaplar bulunacağını size açıkca söyleyeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*