Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kuşku Zinciri

Kategori: Edebiyat Yazar: Osman Aysu Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Kuşku Zinciri

  • Yayın Tarihi: 05.10.2005
  • ISBN: 9789753318051
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 341
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
İnci'nin kendisinden çok yaşlı, varlıklı ve saygın kocası, bir trafik kazasında ölür. Kazaya, bir dönemeçte arabasının karşısına çıkan iş makineleri sebep olmuştur. Genç kadın uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamaz. Kocasına aşık olmadığı halde, onu hep sevmiş, saymış ve onun kendisine çok şey kazandırdığına inanmıştır. İş hayatı hakkında hiçbir bilgisi ve deneyimi olmadığı için önündeki yeni yaşam biçimi onu ürkütmektedir. Altı ay sonra ziyaretine gelen İrlandalı bir kadın, İnci'nin kafasını karıştıracak, geçmişini, kocasının kişiliğini, evliliğini, hayatındaki tüm değerleri sorgulamasına neden olacaktır...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kuşku Zinciri PDF 14.15 MB İndir
Kuşku Zinciri EPUB 15.82 MB İndir
Kuşku Zinciri MOBI 12.49 MB İndir
Kuşku Zinciri ODF 13.32 MB İndir
Kuşku Zinciri DJVU 16.65 MB İndir
Kuşku Zinciri RAR 10.82 MB İndir
Kuşku Zinciri ZIP 9.99 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kuşku Zinciri PDF 14.15 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


akıcı ve sürükleyici. her sayfada sonraki sayfayı merakla bekledim…


Osman Aysu yu neden daha önce okumadım diye hayıflanmama neden oldu bu kitap, çok zekice ve başarılı bir yaklaşımla kaleme almış Osman Aysu özellikle anlatım dili harika, sürükleniyorsunuz.. mutlaka okunmalı ..


Okurken aklınızda sadece kitaba dair düşünceler dolaşıyor 🙂


“Kuşku Zinciri”.. gerçekten de olaylar bir zincir gibi ve diğer ipin ucunu tahmin edemeden soluk soluğa okuduğum bir kitap. yazarın okuduğum üçüncü eseri idi sanırım. ” altı ay sonra ziyaretine gelen İrlandalı bir kadın, İnci nin kafasını karıştıracak, geçmişini, kocasının kişiliğini, evliliğini, hayattaki tüm değerleri sorgulamasına neden olacaktır” bundan sonra daha iyi anlayabildim bütün gerçekleri, zevkle okuyacağınıza eminim.


Yazarın okuduğum en iyi romanı diyebilirim. Şimdi ne olacak acaba diye düşünmekten elinizden bırakmadan bir solukta okuyacağınız bir roman. Osman Aysu yine her zamanki gibi akıcı bir dille yazmış romanını, zaten Türk polisiye yazarlar arasında en iyisi bence =) Teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*