Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Şemdinli’de Sınırı Aşmak

Kategori: Siyaset Yazar: Erdal Sarızeybek Yayınevi: ümit Yayıncılık

Şemdinli’de Sınırı Aşmak

  • Yayın Tarihi: 10.04.2006
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 192
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Erdal Sarızeybek, Şemdinli'deki görevi sırasında askerler ve korucularla teröristlere karşı yoğun bir mücadele verdi.Alan, Aktütün ve Derecik'teki çatışmaları bizzat yönetti.Özellikle Derecik'teki Gerdiler, Konur, Uğuraçan, Dereyanı, Yeşilbayır ve Aktütün köyleriyle çok sıcak ilişkiler kurarak yöre halkının teröristlere karşı mücadele etmesini sağladı.Bu kitapta, Şemdinli'yi bulacaksınız; yalnız askeri değil, korucuyu, sade vatandaşı, yolları, yaylalarını, bal yapan arılarını, Hacıbey'ini, Kralın Kızını'nı, Çarçele'deki Eşek Kapısı'nı sıksan boğazını ölesi gelen Ortaklar ve Beyyurdu Gediğini, havasını ve suyunu..Şemdinli'den korkmayın, yazılanlar çizilenler sizi ürkütmesin. Şemdinli o Şemdinli değildir. Şemdinli gariptir, Şemdinli kimsesizdir; herkes oynar onunla, Barzani'si, Talabani'si, İran'ı, kaçakçısı ve teröristi. Terk etmeyin Şimdinli'yi, yem etmeyin kurda kuşa.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Şemdinli’de Sınırı Aşmak Satın Al
Kitapyurdu Şemdinli’de Sınırı Aşmak Satın Al
D&R Şemdinli’de Sınırı Aşmak Satın Al
Idefix Şemdinli’de Sınırı Aşmak Satın Al
BKM Kitap Şemdinli’de Sınırı Aşmak Satın Al
Hepsiburada Şemdinli’de Sınırı Aşmak Satın Al
Nadir Kitap Şemdinli’de Sınırı Aşmak Satın Al
N11 Şemdinli’de Sınırı Aşmak Satın Al
Amazon Türkiye Şemdinli’de Sınırı Aşmak Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şemdinli’de Sınırı Aşmak PDF 7.97 MB İndir
Şemdinli’de Sınırı Aşmak EPUB 8.91 MB İndir
Şemdinli’de Sınırı Aşmak MOBI 7.03 MB İndir
Şemdinli’de Sınırı Aşmak ODF 7.50 MB İndir
Şemdinli’de Sınırı Aşmak DJVU 9.38 MB İndir
Şemdinli’de Sınırı Aşmak RAR 6.09 MB İndir
Şemdinli’de Sınırı Aşmak ZIP 5.63 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şemdinli’de Sınırı Aşmak PDF 7.97 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


şemdimlide görev yapmış komutanın yaşadıklarını yazdığı bu kitabı ilk olarak emin çölaşanın sütununda yazdığında duymuştum..emin çölaşan tavsiye edince de hemen almaya karar vermiştim. beni hayal kırıklığına uğratmadı. uzaktan bakınca oraları anlamak gerçekten zor. sadece asker gönderilerek hakimiyet olamaz. devletin tüm yönleriyle orada gücünü hissettirmesi lazım. osman pamukoğlu paşanın döneminde görev yapan erdal sarızeybek’in anlattıkları bizleri güneydoğu konusunda oldukça aydınlatıyor. iyi bir kitap. bu konulara ilgi duyan arkadaşlara tavsiye ederim.


bu ülke sınırları içinde yasanan bır dram pkk. ancak en önemlı vurgu bolge ınsanlarına karsı duyduğumuz önyargıyı kaldıracak örnekler verılmesı..köy korucularının ve bölge halkının pkk destekcısı gıbı gösterılmesının ne kadar yalnış olduğu açıkça anlatılmıştır…işte bu ön yargılardan kurtulmak ve bıraz daha pkk gerceğini öğrenmek için en güzel eserlerden bırı…sıvıl asker her kıtleden ınsanlar tarafından okunmasını tavsıye edıyorum.


Bu ülkede yaşayan insanların mutlaka okuması gereken bir kitap. terörle nasıl mücadele edildiğini dostumuzu düşmanımızı çok güzel anlatmış. bu kitabı bir solukta okudum. ve artık ülkeme daha fazla sahip çıkmaya karar verdim.


İyi Günler Arkadaşlar..Bu eser değerli komutanımız Erdal Sarı zeybek’in güzel bir eseri.Görev yıllarında yaşadığı o engin anıları ve bölge halkının kahramanlıklarını çok güzel ve akıcı bir dille anlatmış.Bu eseri okuduğumda o bölgede görev yapan askerlerimizin kahramanlıklarını ve zor görev şartlarını gördüm.Ayrıca bölge halkının askere ve devlete bakış açısının farklılıklarını gözler önüne sermesi açısından güzel bir çalışma…Eseri tam bir günde okudum mükemmel sürükleyici ve akıcı.SAYGILARIMLA…


ŞEMDİNLİ DE ŞIRNAK TA YAŞANANLARI BİR ASKER GÖZÜ İLE FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI İLE YANSITAN KİTAPTA BİLDİĞİNİZİ SANDIĞINIZ ÇOK ŞEYİN YALAN OLDUĞUNU ANLAYACAKSINIZ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*