Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tom Sawyer (Ciltli)

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Mark Twain Yayınevi: Türkiye Iş Bankası Kültür Yayınları

Tom Sawyer (Ciltli)

  • çevirmen: Feyza Algan
  • Yayın Tarihi: 07.08.2006
  • ISBN: 9789754587982
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 361
  • Cilt Tipi: Ciltli
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 14 x 18.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bu kitapta anlatılan serüvenlerden birçoğu gerçektir; bir iki tanesi benim, diğerleri de okuldaki arkadaşlarımın yaşadığı olaylardır. Huck Finn de gerçek hayatta var olan bir karakterdir; Tom Sawyer da öyle. Öyküde sözü edilen tuhaf batıl inanışların tamamı, bu öykünün geçtiği zamanda, yani otuz kırk yıl öncesinde Batı’daki çocuklar ve köleler arasında büyük kabul görüyordu. Elinizde tuttuğunuz kitap, kız ve erkek çocukları eğlendirmek için yazıldı, fakat yetişkinlerin de bu öyküden keyif almasını umuyorum, çünkü amacımın bir bölümü de, yetişkinlere geçmişte nasıl olduklarını, neler hissettiklerini ve ne düşündüklerini, neler konuştuklarını ve ne kadar tuhaf işlere kalkıştıklarını anımsatmak. Mark TwainHatford, 1876
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tom Sawyer (Ciltli) PDF 14.98 MB İndir
Tom Sawyer (Ciltli) EPUB 16.75 MB İndir
Tom Sawyer (Ciltli) MOBI 13.22 MB İndir
Tom Sawyer (Ciltli) ODF 14.10 MB İndir
Tom Sawyer (Ciltli) DJVU 17.63 MB İndir
Tom Sawyer (Ciltli) RAR 11.46 MB İndir
Tom Sawyer (Ciltli) ZIP 10.58 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tom Sawyer (Ciltli) PDF 14.98 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Siparişlerimi teslim aldığımda ilk olarak Tom Sawyer’e gözattım.Bu benim için önemliydi çünki bu kitabı kızım için istemiştim.Kitap içerik olarak çok iyi hazırlanmış.Ben beğendim ve kızımında beğeneceğinden emin oldum ve öylede oldu.Kendisine sorduğumda baba okurken,Tom’un yaşadığı bir sonraki olayları merak ediyorum hep kitabı elimden düşüremiyorum dedi.Anladımki iyi bir seçim yapmışım,ayrıca kaliteli kağıt kullanılmış,dış kapak ve iç sayfa dizaynı bölümler halinde güzel yapılmış.Çocuk sahibi okuyuculara çocukları için tavsiye edebilirim.


çocuklarımıza mutlaka okutmanız gereken eserlerden bir tanesi, bu kitapla; dostluğu,hayatı,mücadeleyi biraz daha iyi kavrayacaklardır.


tom sawyer in maceraları yazarın çocukluk yaşamını yansıtmaktadır.yapıtta belli başlı bir olay yoktur ; yazarın kendisinin ve arkadaşlarının çocuklukta başlarından geçenler , parça parça anlatılmıştır .


Tom sawywerde bir çocuğun hikayesini arkadaşlarını ve başından geçenler anlatılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*