Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Devlet İçin Devlete Rağmen

Kategori: Siyaset Yazar: Hakan Yılmaz Çebi Yayınevi: Truva Yayınları

Devlet İçin Devlete Rağmen

  • Yayın Tarihi: 29.08.2006
  • ISBN: 9789944975346
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 344
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
- Türkiye’de Siyonist derin devlet yapılanması var mı? "Devlet İçin Devlete Rağmen’’ örgütlenmesi içinde kimler var?- Türkiye 5 bin metrenin altında petrol denizi mi? Türkiye’yi aralarında paylaşan üç petrol tröstü hangileri?.. - Eğitim sistemimizi CIA mi yaptı? Zihnimiz formatlanıp analitik düşünemeyen nesiller mi inşa ettiler?..- Gizlenen Lozan antlaşmaları var mı? Hangi protokollerle yıllarca ipotekli yaşadık? - Şeyh Said İngiliz ajanı mıydı? Yoksa provokasyona mı uğradı? İnönü hakikati niye sakladı?.. - Türkiye Gizli Ev Kiliselerle kuşatılıyor? Zenci ve Koreli kiliselerimiz dahi var mı? - Uluslararası organ mafyasının pazarı sokak çocukları mı? Çeçenistan’da cesetler niye parayla geri alınıyor? - Hitler’in akrabaları Tel Aviv’de mi yaşıyor? Yıllarca mason Thule locasının işlediği "deli bir onbaşıya" mı inandık?..
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Devlet İçin Devlete Rağmen PDF 14.28 MB İndir
Devlet İçin Devlete Rağmen EPUB 15.96 MB İndir
Devlet İçin Devlete Rağmen MOBI 12.60 MB İndir
Devlet İçin Devlete Rağmen ODF 13.44 MB İndir
Devlet İçin Devlete Rağmen DJVU 16.80 MB İndir
Devlet İçin Devlete Rağmen RAR 10.92 MB İndir
Devlet İçin Devlete Rağmen ZIP 10.08 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Devlet İçin Devlete Rağmen PDF 14.28 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitap dört dörtlük diyebilirim. Pek çok çarpıcı gerçeği “sansürlenen” gerçekleri kitlelere ulaştırmayı hedeflemiş. Ama şeyh sait ile ilgili olan kısımda, bir diğer kitapyurdu üyesinin yorumunda da belirttiği gibi röportaj yapılan kişi, hani resmen ülke kurucularına hakaret ediyor! O bölümü okurken dikkat edin ve dezenformasyona uğramayın derim. Genel olarak iyi bir çalışma olmuş.


ÇEBİ YİNE DÜĞGÜN ELLE TUTULUR BİR ESER YARATMIŞ.KEŞKE 1 YIL SONRA DEĞİLDE BASILDIĞI TARİHTE OKUMA FIRSATIM OLSAYDI.OKUYUCULARA TAVSİYEM ÖZELLİKLE PETROL VE ELİTLERLE İLGİLİ RÖPORTAJLARI İYİ OKUSUNLAR.BAKIN NELER GİZLİ KALIYOR? NEDEN UYUTULMAYA ÇALIŞIYORUZ?


diğer arkadaşlarında söylediği gibi bu gün pkk terör örgütünün bir numaralı destekcisi halk-par denilen bir partinin genel başkanlığını yapan şeyh saitin torunu albülmelik fırat isimli zatın ifadeleri özelliklede bu ülkeyi kuranlar aleyhinde yaptığı acımasız eleştirileri yorumsuz kalmıştır.ben isterdim ki yazarın bu röportajı yaptıktan sonra kendi yorumunu eklemesi ve bugun kanıtlanan şey sait isyanının kaynaklarını da ora da belirtmesi.yazar hakkında insanı şüphelendirmiyor değil.


bu kitap gizli kalmış konuları ortaya koyuyor..türkiye’nin bir petrol denizi olduğu ve bunu CIA görevlisinin uydudan çekilmiş fotoğraflara bakarak bizzat söylediği,eğitim sistemimizin temellerini ABD’lilerin attığını ve bunun için oluşturulan kuruldaki ABD’li başkanın oyunun 2 oy sayıldığı ve böylece rezil ABD sisteminin bize de uygulandığı,biz şu anda ergenekonu konuşurken bu kitap 2-3 sene öncesinden böyle bir yapının var olduğunu ve bu yapıya mensup kişilerin cumhurbaşkanına bile bir telefonla rahatça ulaşabildiğini ve istediklerini dikta edebildiklerini, bunların 100-200 kişilik bir grup olduğunu ve tarikat ketumiyeti ile hareket ettiklerini yansıtan bu kitap mutlak okunmalı..şeyh sait’in torunu abdülmelik fırat’ın anlattıklarını çoğu arkadaş kınamış ancak bu olayları kitabına taşıyan sayın hakan yılmaz çebi’nin de bir bildiği vardır heralde..yoksa böylesine kritik bir konuyu kitaba almazdı..tarih bizim bildiğimizden çok daha farklı olabiliyor bazen..herşeye şüpheyle bakmak gerekli bence..özetle bu kitap bu konuları merak edenler için biçilmiş kaftan..


Kitap tanınmış bazı isimlerle yapılan roportajlardan oluşuyor, siyonizm, mafya vs. konularla ilgili olanların bildigi seyler, ilk 5-6 bolumde dogrular anlatılıyor denilebilir. Ancak şeyh sait le ilgili bir bolum 161-170. sayfalarda cikiveriyor karsiniza, bu bolumde neredeyse roportaj veren kişi ulkenin kurucularına kufrediyor!… sanıyorum ki bu bolum araya sıkıştırılmış… bilginize…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*