Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İsrail’in Nükleer Sırları

Kategori: Siyaset Yazar: İsrael Shahak Yayınevi: Kesit Yayınları

İsrail’in Nükleer Sırları

  • çevirmen: Ahmet Emin Dağ
  • Yayın Tarihi: 21.11.2006
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 229
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
İran'ın nükleer bir güce sahip olmaması için ABD'yi arkasına alarak Birleşmiş Milletler (BM) üzerinde baskın bir lobi yürüten ve sürekli savaş tehditleri savuran İsrail'in nükleer sırları deşifre edildi. Dünyanın en önemli insan hakları aktivistlerinden biri olan Israel Shahak, yazdığı "İsrail'in Nükleer Sırları" adlı kitabında, sahip olduğu nükleer güçle 3. Dünya Savaşı'na hazırlanan İsrail'in gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Savaş karşıtı tutumuyla İsrail yönetiminin boy hedefi haline gelen Shahak'ın kaleme aldığı bu kitap, yayınlandığı ilk günden itibaren tüm dünyada bomba etkisi yaratmıştı. İsrail'in, gelecekte sadece Ortadoğu'yu değil tüm dünyayı ne tür geleceğe doğru sürüklediğini, perde arkasında yapılan plan ve projeleri ilk kez gün ışığına çıkararak gözler önüne seren "İsrail'in Nükleer Sırları", ikinci baskısıyla Türkçe'de... Kesit Yayınları tarafından yayınlanan İsrail'in Nükleer Sırları, araştırma/inceleme kitabı olduğu halde içerdiği yeni ve şok edici bilgiler nedeniyle "korku/gerilim romanı" tadında soluk soluğa okunaca bir kitap. İşte kitapta cevabı verilen sorulardan bazıları:-İsrail ne zaman nükleer silah yapmaya başladı ve ne kadar nükleer silah üretti?-İsrail, sahip olduğu nükleer silahları kime karşı, ne zaman kullanmayı düşünüyor?-Türkiye, İsrail'in nükleer silahlarının menzilinde mi?-İran'la sürekli karşılıklı tehditler savuran İsrail, ne zaman en büyük tehdit olarak gördüğü İran'a savaş açma kararı aldı? Yıllar öncesinden alınan savaş kararı için ne tür hazırlıklar yapıldı? İsrail, halkını İran Savaşı'na hazırlamak için yıllardan beri nasıl psikolojik çalışma yapıyor?-Müslümanlara karşı yeni bir Üçüncü Dünya Savaşı'nı açmak isteyen İsrailli devlet adamı kim?-İsrail hangi Ortadoğulu lideri MOSSAD'tan aylık maaş bağladı?-"Moritanya'dan Afganistan'a kadar İsrail hakimiyetini kurmamız gerekiyor" diyen dönemin Savunma Bakanı ve sonrasında da Başbakanlık yapmış İsrailli lider kim?-ABD, Türkiye’yi hangi ülkelerle ittifak yapması için baskı uyguladı?- ABD’nin Türkiye ile ittifaka teşvik etmesine rağmen İsrail neden Türkiye ile işbirliğine gitmekte gönülsüzdü?-İran’a yönelik saldırı kampanyasına katılması kendisinden istenen ve bu isteği geri çeviren Türk lider kimdi?- Türkiye’nin teröre karşı işbirliği önerilerine rağmen PKK terörünü kınamaktan çekinen İsrailli lider kim?İsrail'in Nükleer Sırları adlı kitapta ele alınan bu ve benzer birçok sansasyonel konu belgeler ışığında hem de bir İsrailli ve Yahudi kökenli bir düşünür tarafından açıklığa kavuşturuluyor. Bugün Ortadoğu ölçeğinde yaşanılan birçok gelişmeyi 10 sene öncesinden öngören Israel Shahak, kitabında ayrıca İsrailli generallerin ne zaman bir çılgınlık yapıp Ortadoğu'da büyük bir savaşın başlatıcısı olacak nükleer silahları kullanacağını da sorguluyor.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol İsrail’in Nükleer Sırları Satın Al
Kitapyurdu İsrail’in Nükleer Sırları Satın Al
D&R İsrail’in Nükleer Sırları Satın Al
Idefix İsrail’in Nükleer Sırları Satın Al
BKM Kitap İsrail’in Nükleer Sırları Satın Al
Hepsiburada İsrail’in Nükleer Sırları Satın Al
Nadir Kitap İsrail’in Nükleer Sırları Satın Al
N11 İsrail’in Nükleer Sırları Satın Al
Amazon Türkiye İsrail’in Nükleer Sırları Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İsrail’in Nükleer Sırları PDF 9.50 MB İndir
İsrail’in Nükleer Sırları EPUB 10.62 MB İndir
İsrail’in Nükleer Sırları MOBI 8.39 MB İndir
İsrail’in Nükleer Sırları ODF 8.95 MB İndir
İsrail’in Nükleer Sırları DJVU 11.18 MB İndir
İsrail’in Nükleer Sırları RAR 7.27 MB İndir
İsrail’in Nükleer Sırları ZIP 6.71 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İsrail’in Nükleer Sırları PDF 9.50 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


İsrailli muhalif kimya profesörü Israel Shahak’tan, İsrail’in tüm kirli çamaşırlarını görebileceğiniz güzel bir eser. Yazarın diğer üç kitabını okumuş olan okuyucular, daha önceki kitapların bazı bölümleriyle burada yeniden karşılaşabilirler. ABD’nin kendi elini bulaştırmak istemediği pis işleri İsrail vasıtasıyla yaptığını ileri süren Shahak, ilginç tesbitlerde bulunuyor. İsrail’in ırkçı bir devlet olduğunu da sık sık öne süren yazar, çeşitli örneklerle bunu isbata çalışıyor. Türkiye’nin açıkça İran’a cephe almadığı sürece PKK derdinden asla kurtulamayacağını da öne sürüyor yazar.


israilli muhalif yazar oldukça çarpıcı gerçeklere değinmiş kitabında.savaş karşıtı tutumu nedeniyle İsrail yönetiminin boy hedefi haline gelen yazarın kaleme aldığı kitap, yayınlandığı zaman bir çok kişiyi şok etmişti.İran’ın nükleer santrallerini hedef gösteren İsrail’in kendi nükleer sırlarını nasıl gizlediği anlatıyor kitapta.İsrail’de İbranice yayın yapan gazetelerdeki bilgileri titizlikle kullanan yazar, Ortadoğu’ya bilinenden farklı bir açıdan bakıyor…


ABD’nin İran’ın nükleer tesislerine yönelik saldırı tehdidi 1990’lardan itibaren gündemde olan bir konu ve aynı zamanda da Yahudi muhalif yazar Israel Shahak’ın ‘İsrail’in Nükleer Sırları’ isimli bu çalışmasının da ana konularından biri. Shahak’ın kitabı, Orta Doğu’da önemli bir güç olan İsrail’in nükleer silahlarla ilgili bilinmeyen, daha doğrusu pek gündeme getirilmeyen konulara odaklanıyor. İsrail’in uzun zamandır saldırmayı düşündüğü Orta Doğu’nun önemli ülkesinin hangisi olduğu, İsrail’in sahip olduğu devasa nükleer güç, İran’ı nükleer silah ürettiği için tehdit eden İsrail’in nasıl bir nükleer güce sahip olduğu, İsrail gizli servisi MOSSAD’tan maaş alan Orta Doğulu siyasi liderin kim olduğu, Shahak’ın bu kitabının ilgi çeken başlıca konuları. Kitap, bu coğrafyadaki siyasetin arka planına, görünmeyenlere eğilmesi yönüyle önemli.


Israel Shahak’ın bu eseri gerçekten muhteşem bir eser. İnsanların vahşi kapitalizmi anlayabilmesi ve emperyalist güçlerin islam dünyası üzerindeki hegomanyasıını artırabilmek için gerçekleştirmeye çalıştığı kaos otamını anlamak adına çok güzel bir eser. herkesin okuması gerekemekte.bol okumalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*