Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İkna

Kategori: Edebiyat Yazar: Jane Austen Yayınevi: Turkuvaz Kitap

İkna

  • çevirmen: Meral Gaspıralı
  • Yayın Tarihi: 02.10.2007
  • ISBN: 9786054069156
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 240
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Kitap Hakkında:Jane Austen, gündelik yaşamın aleladeliği içindeki sıradan insanı, gerçekçi bir bakış açısıyla ele alarak romanı ‘modern’ bir türe dönüştüren ilk yazar olarak kabul edilir. Austen, tüm romanlarında İngiliz orta sınıf yaşamının detayları, evlilik, aile, miras gibi konuları, ayrıcalıklı bir mizah anlayışıyla kaleme alırken, yarattığı olağanüstü kadın karakterlerle toplumsal çevreleri arasındaki gerilimi ustalıkla yansıtır. Onun sade ama eleştirmenlerce kusursuz olarak nitelenen, katmanlı, sağlam yapılı romanları ve günümüz insanına son derece yakın, renkli karakterleri zamanlarının ötesine geçerek klasikleşmiştir. Jane Austen’ın romanları defalarca sinemaya uyarlanmış ve aralarında Bridget Jones’un Günlüğü’nün de bulunduğu birçok popüler esere ilham kaynağı olmuştur.Edebiyat tarihinin unutulmaz Jane Austen kadınlarından biri olan Anne Elliot’ın, Yüzbaşı Wenthworth’e olan aşkının hikâyesini anlatan İkna, yazarın ölmeden önce tamamladığı son romanıdır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İkna PDF 9.96 MB İndir
İkna EPUB 11.13 MB İndir
İkna MOBI 8.79 MB İndir
İkna ODF 9.38 MB İndir
İkna DJVU 11.72 MB İndir
İkna RAR 7.62 MB İndir
İkna ZIP 7.03 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İkna PDF 9.96 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Jane Austen’ın okuduğum ikinci ve yazarın son yazdığı kitap olan İkna adından anlaşabileceği üzere ‘ikna’ temasını ele alıyor.Okuyun ve okutun…


biraz saçma biraz acaip bir kitap. ben sıkıldım okurken.aşk üzerine yazılmaya çalışılmış ama eski zaman ingilteresinin neresi renkli olabilr ki?


Anne elliton ile Yüzbaşı Wenworth arasında yeniden alevlene aşkı anlatıyor.Anne’nın Aİlesine ragmen tekrar filizlenen aşkı, Jane Agusten farkıyla okumak gercekten çok güzel. Jane Agustune romanlarını sevenler İknayı da çok seveceklerıdır.


her jane austen kitabı gibi çok güzeldi…eleştirilebilir yanları olmakla birlikte dönemin şartlarına göre düşünülüp yorumlandığında pek de eleştiriye yer kalmıyor diyebiliriz..keyifle okumanızı dilerim…


Jane Austin’in diğer kitaplarına nazaran daha yavaş ilerleyen bir konusu var. Ama yinede Austin hayranıysanız okumaya değer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*