Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu

Kategori: Sağlık-Tıp Yazar: Allen Carr Yayınevi: E Yayınları

Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu

  • çevirmen: Fatmagül Aaltonen
  • Yayın Tarihi: 09.02.1998
  • Orijinal Adi: Easy Way To Stop Smoking
  • ISBN: 9789753901260
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 12 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Sigarasızlığa bir şans tanıyın ve içmemenin keyfini yaşayın"Her yılbaşında aynı şey tekrarlanır: Saat tam yirmi dörtten önce büyük bir hüzünle son sigarımızı yakarız, çünkü yakında başlayacak olan yeni yılda artık sigara içmemeye karar vermişizdir. Fakat yeni yılın daha ilk gününde, arkadaşlarımızla yediğimiz güzel bir yemekte iletişim aracı olan sigaradan vazgeçemeyeceğimiz duygusuna kapılırız.Sigarayı bırakıyorum demek kolaydır da gerçekten bırakmak zordur. İşte Allen Carr'ın geliştirdiği sigarayı bırakma yönetimi tam bu noktada etkisini gösteriyor. Kitap okuyucuyu bu zor durumlarla karşı karşıya bırakıp ona böyle durumları nasıl atlatacağına dair öğütler veriyor. Bu kitap tıp konusunda bir el kitabı değil, sigara içenlerin ruhsal sorunlarına saygı duyan ve bu sorunlara duyarlı bir şekilde yaklaşan bir kitaptır. İşin en ilginç tarafı; birkaç haftalık direnme sonucunda başarı kesindir.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Satın Al
Kitapyurdu Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Satın Al
D&R Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Satın Al
Idefix Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Satın Al
BKM Kitap Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Satın Al
Hepsiburada Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Satın Al
Nadir Kitap Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Satın Al
N11 Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Satın Al
Amazon Türkiye Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu PDF 9.30 MB İndir
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu EPUB 10.39 MB İndir
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu MOBI 8.20 MB İndir
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu ODF 8.75 MB İndir
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu DJVU 10.94 MB İndir
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu RAR 7.11 MB İndir
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu ZIP 6.56 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu PDF 9.30 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Eğitim Hemşireliği yaptığım dönemde okuduğum bir kitap.Sigara bırakma eğitimi için okudum.Önce kendim bıraktım ve verdiğim eğitimle bir çok arkadaşım da sigarayı bıraktı.Teşekkürler Allen Carr.


11 yıl sigara içtim.Sigarayı bırakmayı gerçekten istiyordum, 3-5 kere kendim denemiştim fakat bir türlü bırakamamıştım. Kendim için bir klinik ararken bu kitabı buldum ve gerçekten işe yaradı. Yorumlara güvenerek kitabı aldım ve 2010 Mart ayından bu yana hiç sigara içmedim. Kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim. Ayrıca benden başka iki arkadaşıma daha tavsiye ettim ve onlarda bıraktı. Bence önce bırakmayı gerçekten istemek lazım, eğer gerçekten istiyorsanız bu kitap tam sizin için.


annemle babam için aldım bu kitabı ve onlara her gun belli zamanda okuyorum..sanırım işe yaramaya başladı çok seviniyorum umarım kitabı bitirdiğimizde kesin sonuç almış oluruz..


Gerçektende sigaraya çok farklı bir yaklaşımı var kitabın.Ben okurken altını çizdim.Ve ilk günlerde ne zaman sigara içmek istesem altını çizdiğim yerleri okuyarak kendimi durdurdum.artık sık sık okuma gereği duymuyorum.


Ben de bu kitapla sigarayı bıraktım. Herkes çevresinde sigara içenlere bu kitabı hediye etsin eğer ki gerçekten o kişiyi seviyorsa. Ve de hediye ettiği kişiye korkmaması gerektiğini söylesin. Çünkü sigarasız da yaşanıyor hem de çok daha güzel ve tadını çıkararak yaşanıyor. Kitap kısaca sigarayı bırakmakla aslında hiçbir şeyden vazgeçmiş olmadığınızı ve de bunun için müthiş bir iradeye gerek olmadığını beyninize kazıyarak, tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor. KORKMAYIN ve OKUYUN ve BIRAKIN ŞU PİS ŞEYİ ARTIK. Saygılarımla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*