Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Nar

Kategori: Edebiyat Yazar: Haydar Ergülen Yayınevi: Turkuvaz Kitap

Nar

  • Yayın Tarihi: 12.02.2008
  • ISBN: 9786055596712
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 248
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Kış büyük geliyor nara gidelimsoğudu günlerin yüzü nara gidelimnarın bir diyeceği olur da bizeaçılır yazdan binbir sıcak sözdilimiz kurudu burdan nara gidelimnarın bir evi var pek kalabalıkkeşke biz de otursaydık oradaev büyük geliyor şimdi her odabir ayrılık, çocuklar kapalı kutu,bahçeler dağınık: Bir salkım üzümüpaylaşırken nasıl da bağ bahçe arkadaştık,meğer yapraklarından saymaya başlamışbahçeyi hırsız, bağ çıplak kalmış!Narın bahçesine bir hoyrat girsetenden önce dile yoksulluk düşerdil üşümeden daha da üzülmeden tenaçılıp saçılsın bize nara gidelim;ev ki nar gibi içiçe bahçekadın aşka bahçe, deli sarmaşıktutunup aşkına hemen nara gidelimNârın elinden kopardık şu aşkı diyelim!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Nar PDF 10.29 MB İndir
Nar EPUB 11.50 MB İndir
Nar MOBI 9.08 MB İndir
Nar ODF 9.69 MB İndir
Nar DJVU 12.11 MB İndir
Nar RAR 7.87 MB İndir
Nar ZIP 7.27 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Nar PDF 10.29 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Nar gibi Haydar Ergülen. Parçalanmış. Kırılmış ve etrafa saçılmış. Şiiri düz motiflerde okuyan düşünmeden okuyup geçen kişi haydar ergüleni okumakta biraz sıkılıp yarıda bırakabilir. anlamayabilir haydar erguleni. Lakin haydar ergülen İsmet özel Cahit zarifoğlu okumak düşünmeyi gerektirir. Haydar ergülenin birde Zarf kitabı var. tavsiye olunur


Arkadaşlar Haydar Ergülenin şiirleri gerçekten çok harika.. Mükemmel derecede imgeler, motifler karşımıza çıkıyor.. Şiddetle tavsiye ederim…. ;))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*