Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Pedalımın Altında Japonya

Kategori: Kültür Yazar: Caner Gürellier Yayınevi: Truva Yayınları

Pedalımın Altında Japonya

  • Yayın Tarihi: 13.02.2008
  • ISBN: 9789944212403
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 176
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Küçücük bir ada ülkesi Japonya! Bir solukta gezilip görülecek gibi duran bu gizemli ülke hakkında televizyonlarda çok şey izlemiştik. Tek kanallı televizyon döneminde kağıtlardan kuş, kedi, köpek yapmasını Origami sayesinde öğrenmiş, Ancinsan’ın yeni bölümünü her hafta sabırsızlık içinde dört gözle beklemiştik. Yazlık sinemalarda karate figürleri öğrenmiş sonra onları henüz arabalarla dolu olmayan geniş sokaklarımızda uygulamaya çalışmıştık. Küçüklüğünden beri kendini bu kültüre yakın hisseden Caner Gürellier hayallerinden hiç vazgeçmeden bir ilki gerçekleştirdi. Bir ülkeyi keşfetmenin en güzel biçimiyle, bisikletle Japonya’yı en güney uçtan en kuzey uca geçen ilk Türk oldu. Pedalımın Altında Japonya kitabıyla yol günlüklerini harmanlayıp Japonya’ya gitmek isteyenlere ve bu kültürü yakından tanımak isteyenlere yol gösterici olmaya çalıştı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Pedalımın Altında Japonya PDF 7.30 MB İndir
Pedalımın Altında Japonya EPUB 8.16 MB İndir
Pedalımın Altında Japonya MOBI 6.45 MB İndir
Pedalımın Altında Japonya ODF 6.88 MB İndir
Pedalımın Altında Japonya DJVU 8.59 MB İndir
Pedalımın Altında Japonya RAR 5.59 MB İndir
Pedalımın Altında Japonya ZIP 5.16 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Pedalımın Altında Japonya PDF 7.30 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Çok akıcı ve çabuk okunan bir şekilde yazılmış gerçek bir macera. Japonya’yı merak edenlere ve Japonya ziyareti planlayanlara öneririm. Özellikle Japonya’ya gidip az vaktiniz varsa, gezinizi planlamanız için yazarın görüşlerinden faydalanmanız size zaman kazandıracaktır.


Bir günde hemen okuyup bitirdim. Bitmeden bırakmak istemedim. Günlük gibi yazıldığı için dili çok akıcı ve yalın. Hem güldüm, hem duygulandım. Çok eğlendim okurken, tavsiye ederim.


Caner Gürelliler’in yaptığı kendi adına gerçekten çok büyük bir başarı ancak ben bir okur olarak tam olarak kitap okumanın tadını alamadım başarılı bir gezgin ama yazarlık başka bişey. sanki Caner Gürelliler karşınıza oturmuş yaptıklarını anlatıyor. muhabbet tadında bir kitap değil. yinede mücadelesinden ötürü kutluyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*