Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Nutuk (ciltsiz)

Kategori: Tarih Yazar: Prof. Dr. Zeynep Korkmaz Yayınevi: Atatürk Araştırma Merkezi

Nutuk (ciltsiz)

  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 538
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 16 x 23.5 cm
Tanıtım Bülteni
Atatürk`ün kendi kaleminden çıkan bu eser, yine Atatürk tarafından Cumhuriyet Halk Partisi`nin 15-20 Ekim 1927 tarihleri arasında Ankara`da toplanan ikinci kurultayında 36,5 saat süren ve altı günde okunarak tarihi bir hitabeye dayandığı için NUTUK adını almıştır. Kitapta Yer Alan Önemli Konu Başlıkları Samsun`a Çıktığım Gün Genel Durum ve Görüş Ya İstiklal Ya Ölüm Mitingler, Milli Gösteriler Sivas`a Hareket Erzurum Kongresi Hazırlıkları Yapılan İtiraz ve Eleştiriler Komutanların Görüşlerini Almak Milletvekillerine Verilen Direktif İstanbul`un İşgali Hilafet Ordusu Konya İsyanı Birinci İnönü Zaferi Güney Cephesindeki Harekat Lozan Barış Antlaşması Türk Gençliğine Bıraktığım Emanet
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Nutuk (ciltsiz) PDF 22.33 MB İndir
Nutuk (ciltsiz) EPUB 24.96 MB İndir
Nutuk (ciltsiz) MOBI 19.70 MB İndir
Nutuk (ciltsiz) ODF 21.02 MB İndir
Nutuk (ciltsiz) DJVU 26.27 MB İndir
Nutuk (ciltsiz) RAR 17.08 MB İndir
Nutuk (ciltsiz) ZIP 15.76 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Nutuk (ciltsiz) PDF 22.33 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


nutuk her türkiye cumhuriyeti vatandaşının okuması gerken bi eser m.kemal atatürk ün bu güzel ülkeyi kurarken karşılaştıgı sıkıntılar ve zorlukları anlatan anı niteliginde bir kitaptır yakın tarihimizin en güvenilir eseri olması niteligi ile nutuk muhakkak okunmalıdır. ülkemizin kurucusunun bizlere böyle bi eser bıraktıgı için gerçekten şanslı hissediyorum.


Nutuk hakkında yorum yapmaya bile gerek yok! Çünkü ulu önderimiz Atatürk’ün kitabı. Tek kelimeyle mükemmel. O günleri bugünün diliyle kendimizi onun yerine koyarak yaşamak, ne muhteşem. Her Türk’ün bu destanı okuması şiddetle gereklidir.


Bu kitap Üniversitelerde okuyan ve Normal günlük hayatta okunması değer bir kitapdır. bütün nutuk çeşitleri arasında en rahat anlaşılan kitaptır diyebilirim.Özellikle kitaplardaki anlamadığımız kelimeleri numaralandırarak altta o numaraya ait ne varsa türkçesini altında anlatmıştır.


bu kitabı bize üniversitemiz hediye olarak vermişti, kitap güzel hazırlanmış değerli bir çalışma…kütüphaneniz bulunması gerekir diyebilirim…


eğer nutuk almak istiyorsanız mutlaka Zeynep Korkmaz imzalı olsun. bu kitap diğerlerinden çok daha başarılı. herkesin evinde bulunmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*