Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Keleş Osman

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Necati Tosuner Yayınevi: Günışığı Kitaplığı

Keleş Osman

  • Yayın Tarihi: 07.04.2008
  • ISBN: 9789756227978
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 127
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Editörlüğünü Semih Gümüş'ün üstlendiği Köprü Kitaplar dizisinin ilk kitabında, çağdaş 'Türk edebiyatının dil ustalarından Necati Tosuner, büyük kent hayalleri kuran Keleş Osman'a hayat veriyor, her yastan okurun belleğinde derin izler bırakarak sıcacık bir öykü dillendiriyor,Arkadaşları alay etse de, "keleş"in "güzel ve yakışıklı" anlamına geldiğini öğrenen Keleş Osman kimseye kulak asmaz; onnn aklı fikri, Hasan'la birlikte çok merak ettikleri İstanbul'a kaçıp kaptan olmaktır. Okulların kapanmasının ardından iki kafadar, bir kamyona atlayıp büyük keorin yolunu tutarlar. Gel gür ki: gerçekler çocukluk hayallerinden çok farklıdır. Büyük kentin-sersemletin etkisini yaşayan Keleş ve Hasan için İstanbul macerası hiç de umdukları gibi gelişmeyecektir...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Keleş Osman PDF 5.27 MB İndir
Keleş Osman EPUB 5.89 MB İndir
Keleş Osman MOBI 4.65 MB İndir
Keleş Osman ODF 4.96 MB İndir
Keleş Osman DJVU 6.20 MB İndir
Keleş Osman RAR 4.03 MB İndir
Keleş Osman ZIP 3.72 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Keleş Osman PDF 5.27 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Necati Tosuner edebiyatımızın iyi kalemlerinden. çocuk edebiyatında da kalem oynatması bize heyecan verdi. 4. sınıf ve üzeri için edinilebilir.


Bir yetişkin olarak kitabı okurken hiç bitmesini istemedim , çok akıcı bir solukta okunabilecek sürükleyici bir kitap..Çok ama çok beğendim.


İlköğretimin birinci kademesindeki öğrencilerin seviyesi için olduköa uygun bir kitap. Osman’ın iki ayrı macerası günlük hayat çerçevesinde, yalın bir dille ortaya konmuş. İçinde şiddet bulundurmayan bir çocuk edebiyatı ürünü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*