Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kim Bu Çılgın Türkler?

Kategori: Kültür Yazar: Doç. Dr. Ali Nahit Babaoğlu Yayınevi: Okuyan Us Yayın

Kim Bu Çılgın Türkler?

Tanıtım Bülteni
Türkiye'nin en önemli psikiyatristlerinden biri olan Ali Nahit Babaoğlu, uzun yıllar içinde, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında edindiği gözlemlerden, bilgi birikimi ve deneyimlerinden yola çıkarak, Türklerin kimlik özelliklerini inceliyor. Kültürümüzü oluşturan etmenlerden aile yapımıza, teknolojiye bakışımızdan dinle ilişkilerimize, dilimizden demokrasi anlayışımıza kadar birçok alanı konu edinen yazar, bir psikiyatristin bakış açısıyla, sahip olduğumuz özelliklerin nereden geldiği, neden kaynaklandığını, zaman içinde nasıl değiştiğini ve başka milletlerle aramızdaki farkları yorumluyor. Bilimsel kaynaklar, anekdotlar ve gözlemlerle ilerleyen kitap; kimlik ve kişilik dediğimiz bu geniş alanda, "acaba" sorusuna yanıt arıyor.
"Kim Bu Çılgın Türkler?", sürekli toplumsal çalkalanmalar, hatta kasırgalar geçirmiş, sosyal yapısı sürekli bir devinim ve devrim içinde olan toplumumuzun, gözlerini kendine çevirmesi ve kendini tanıması için yazılmış, önemli bir kitap. Şimdiye kadar ülkemizde, Türklerin kimlik özelliklerine ilişkin eserlerin azlığı, "Kim Bu Çılgın Türkler?" kitabını daha da değerli kılıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kim Bu Çılgın Türkler? PDF 6.23 MB İndir
Kim Bu Çılgın Türkler? EPUB 6.96 MB İndir
Kim Bu Çılgın Türkler? MOBI 5.49 MB İndir
Kim Bu Çılgın Türkler? ODF 5.86 MB İndir
Kim Bu Çılgın Türkler? DJVU 7.32 MB İndir
Kim Bu Çılgın Türkler? RAR 4.76 MB İndir
Kim Bu Çılgın Türkler? ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kim Bu Çılgın Türkler? PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


çok fazla aradığımı bulamadım. daha çok yazarın Almanya’daki gözlem ve karşılaştırmalarını içeriyor. içerik kitap başlığıyla pek uyumlu değil bence.


Bana göre sayın yazarın,”Türklerin bu kadar çılgın” olduğunu Almanya’da keşfettiğine inanıyorum.On dört yılkalmış.Nöro-psikiyatri uzmanı olduğu için çok iyi gözlemiş.Gerçekte böyleyiz biz.Sadece biraz geri kalmışız.Ne var bunda.Gelecek,bu çılgın Türklerin olacak.Umutluyum.Birazcık daha gayret etsek.


aslında şu cılgın türkler le tamamen alakasız bir çalışma. o bıraz duygusalken bu daha bilimsel br çalışma ve bence daha sağlıklı bır iş çıkartılmış


şu çılgın türkler kitabını ukudum harika bir kitap.peki kim bu çıldın türlker i de okumak gerekir.


şu çılgın türklerden sonra çıkan en iyi kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*