Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yazmak Yaşamak

Kategori: Edebiyat Yazar: Oktay Akbal Yayınevi: Cumhuriyet Kitapları

Yazmak Yaşamak

Tanıtım Bülteni
Oktay Akbal’ın beğenerek okuyacağınız denemelerinde,yazarın kültür ve toplum sorunlarına ilişkin görüşlerini bulacaksınız.Sami KaraörenOktay Akbal sanatçılıkla birlikte düşünürlüğü de olan bir yazarımızdır. Düşünürlük yönü denemelerinde meydana çıkar. Yazmak Yaşamak’ta Türk toplumunun sorunlarını iyi bilmenin ve dünyanın sorunlarına yabancı kalmamanın verdiği güçle pek az yazarımıza nasip olan bir kültür birleşmiş. Oktay Akbal, neyi söyleyeceğini çok iyi biliyor. Ele aldığı konular hep yakından ilgi duyduğumuz önemli şeyler. Kendine özgü, kısa tümcelerle oluşan, yalın, özlü, içten ve güzel diliyle yazıp anlatıyor onları bize.Aslan Kaynardağ
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yazmak Yaşamak PDF 6.23 MB İndir
Yazmak Yaşamak EPUB 6.96 MB İndir
Yazmak Yaşamak MOBI 5.49 MB İndir
Yazmak Yaşamak ODF 5.86 MB İndir
Yazmak Yaşamak DJVU 7.32 MB İndir
Yazmak Yaşamak RAR 4.76 MB İndir
Yazmak Yaşamak ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yazmak Yaşamak PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Oktay Akbal’ın en sevdiğim kitaplarındandır. Pek çok eski baskısını okunamayacak hale getirdiğimden Cumhuriyet’in yeni baskısını da edindin. Asla eskimeyen keyifli anlatımı ve kısa cümleleri ile çok okunaklı. Akbal gibi, tam bir usta işi.


yazma çabası olanların muhakkak okuması gereken kitaplardan birisi.


Farklı denemelerden oluşmuş güzel bir kitap.Okurken başka kitapları not ettiren eserleri daha çok seviyorum.Bir çok yazar,şair ve eserleri hakkında bilgi alabiliyorsunuz.Diğer kitapları da bu verimlilikte okunur umarım.


Deneme türünü sevenler için tavsiye edebilirim. Oktay Akbal gibi hayattan çok şey almış bir insanın yaşama bakış açısını ve duygularını anlamak için güzel bir eser . Ayrıca bu çalışma da sadece Oktay Akbal’ı değil bir çok edebiyat sanatçının yaşam öykülerini ve anılarını da bulucaksınız.


yaşamı, insanları ve hayata bakışı bütün gerçekliğiyle okuyucuya sunmuştur bu kitabıyla oktay akbal… okumaya başladığınızda elinizden bırakamayacaksınız ve her denemenin içinde kendinize ait şeyler bulacaksınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*