Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İçimizdeki Hayat

Kategori: Diğer Yazar: Zekeriya Efiloğlu Yayınevi: Beka Yayınları

İçimizdeki Hayat

Tanıtım Bülteni
Mahatma Gandhi, Londra'da eğitim aldıktan sonra gelip ülkesinde avukatlık yapmaya başladı. Halkının büyük zulüm gördüğünü anladı. Kendisine gelen davaları inceledikçe ve yaşanan zulümleri gördükçe çok üzülüyordu. "Bu zulmü önlemek için ne yapmalıyım" diye sordu kendi kendine.300 sene savaşıldığı halde bağımsızlık kazanılamamıştı. "Demek ki çözüm savaşta değil." dedi ve kendisine tek bir keçi satın aldı. Bu keçinin tüyünden elbise yaptı ve onu giyindi. Altı ay boyunca keçinin sütüyle beslendi. 6 ay sonra halkın önüne çıktı. "Bu örtüyü bu keçinin tüyünden yaptım, beni korumaya yetiyor. 6 aydır bu keçinin sütüyle besleniyorum, beni doyurmaya yetiyor." dedi ve ekledi: "Bunu siz de yapabilirsiniz." İngilizlerin mallarını almaya mecbur değiliz. Boykot edelim." diye halkı uyardı. Ve Gandhi önderliğinde İngiliz boykotu başladı. Boykotun başlamasıyla birlikte İngiltere'de mecliste holding yöneticilerinin de içinde bulunduğu birçok şirketin malları satılmamaya başlandı. Bu holdink sahipleri hemen hükümete yüklenerek: "İflas ediyoruz, bu insanlar ne istiyorsa verin, batmaktan kurtulalım." dediler. Bu insanlar bağımzıslık istiyorlardı ve Hindistan bu şekilde istiklalini kazanabildi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İçimizdeki Hayat PDF 6.23 MB İndir
İçimizdeki Hayat EPUB 6.96 MB İndir
İçimizdeki Hayat MOBI 5.49 MB İndir
İçimizdeki Hayat ODF 5.86 MB İndir
İçimizdeki Hayat DJVU 7.32 MB İndir
İçimizdeki Hayat RAR 4.76 MB İndir
İçimizdeki Hayat ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İçimizdeki Hayat PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Zekeriya Efiloğlu bu kitabında sessiz çığlıklara ses olmaya çalışıyor. İnşallah kitap amacına ulaşır. Okumak yetmez okuyup düşünüp karar verip uygulamak ve niye uyguladığımızı da bilmek gerek. Tavsiye ediyorum bu kitabı herkese.


Ben kendimce oldukça ilerlemiş bir yaşta okudum ve ilham aldığım bir roman oldu. ..


Kitabın yaprakları, bizi aydınlığa götüren kanatlar gibidir …


Burası gönül demliği yar. Dile dua, çaya dem, yüreğe kıdem. Aşk’a vefalı olan gelsin diyerek manevi kodlarımızı serpiştirdiğim bizlere diyerek kitaplarınızı okumaktan mutlu oldum…


yüreğinize sağlık çok güzel eser başarılarınızın devamını dilerim. saygılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*