Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ruhi Su Türküleri

Kategori: Müzik Yayınevi: Everest Yayınları

Ruhi Su Türküleri

Tanıtım Bülteni
"İnsan sesi, çalgıların en soylusudur. Hiçbir çalgı, insan sesinin anlatma gücüne sahip değildir. Fakat insan sesi de dahil, kullandığı çalgının gerektirdiği yeteneklerden yoksun kişi, hem kullandığı enstrümanı, hem de o enstrümanla yaptığı işi yozlaştırır. Şarkı söylemeyi meslek olarak seçen bir insan için, bu -en azından- bir klasik eğitim, bir ses eğitimi, bir müzik eğitimi, sözün kurallarına göre bir şarkî söyleme eğitimi ve sonsuz bir insan sevgisi demektir. Türkü söyleyen bir sanatçı ise bunlarla beraber halkını ve bu türküleri meydana getiren koşulları iyi bilmeli."Ruhi Su, Türkiye'nin müzik yaşamına vurulmuş en önemli damgalardan biridir. Müziğin salt bir ezgi değil, bir duruş ve yaşam biçimi, siyasi bir fikir ve dünyaya ilişkin bir söz olduğunu bu coğrafyaya öğreten odur.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ruhi Su Türküleri PDF 6.23 MB İndir
Ruhi Su Türküleri EPUB 6.96 MB İndir
Ruhi Su Türküleri MOBI 5.49 MB İndir
Ruhi Su Türküleri ODF 5.86 MB İndir
Ruhi Su Türküleri DJVU 7.32 MB İndir
Ruhi Su Türküleri RAR 4.76 MB İndir
Ruhi Su Türküleri ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ruhi Su Türküleri PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Sanat dünyamızda çok ayrı bir yeri olan Ruhi Su’yu anlatan zengin içerikli bu eserin mutlaka okunması gerektiğini düşünüyorum.


Kitap büyük usta Ruhi Su’nun eserlerini derli toplu arşivimizde koruyabilmemiz açısından bize büyük bir imkan sunuyor.Ruhi Su’yu dinlememiş olanların dahi okuyarak onu anlayabilecekleri bir kitap.


Ruhi Su, kuşkusuz türkü deyince ilk akla gelen isimlerden…Kemal Aydoğan’ın hazırladığı bu kitap, “İnsan sesi, çalgıların en soylusudur.” diyen Ruhi Su’nun en az altmış beş yıl ses verdiği türküleri bir araya getiriyor.Kitapta, Su’nun yayımlanmış ve dolayısıyla istenildiğinde dinlenebilecek türküleri seçilmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*