Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yasak Tarih

Kategori: Tarih Yazar: J. Douglas Kenyon Yayınevi: Klan Yayınları

Yasak Tarih

Tanıtım Bülteni
Yasak Tarih, yazar ve editör J. Douglas Kenyon'un, günümüzün önemli gelen bilimadamları ve düşünürlerinin kadim gizemler ve alternatif tarih hakkındaki kırk iki çalışmasını bir araya getirerek oluşturduğu bir eserdir.Çağımızın en parlak zihinleri arasında yer alan bu bilimadamları ve düşünürler, günümüz paradigmasının, tarih hakkındaki taraflı tutumlarını ve yanılgılarını gözler önüne serecek sağlam kanıtlarla, eski kültürlerin, sanıldığı gibi bilim ya da teknoloji alanında bizlerden geri olmadığını, tam tersine çoğu alanda bizden ileri olduğunu gözler önüne sermektedirler.Gözümüzün önünde duran, fakat geleneksel bilimin ve tarihin, bir takım kaygılarla, bilinçli olarak görmezden geldiği bu kanıtlar, tarih öncesi olarak adlandırılan dönemdeki yüksek teknolojiyi, evrimin temel nedeni olan ve dünyamızın defalarca karşı karşıya kaldığı kozmik felaketleri, evrensel bir yüksek aklın varlığını, piramitlerin gerçek yapılış amacını ve gerçek işlevini, mezo-Amerika uygarlıklarında onbinlerce yıl önceye uzanan beyaz insanlar gizemini, bir zamanlar yeryüzünde varolan ve tüm dünyaya yayılan bir uygarlığı, yeryüzünün kendi ekseninde kuzeybatı-güneydoğu aksında meydana gelen kaymayı ve bunun uygarlıkları ortadan kaldırışını kaçınılmaz birer gerçek olarak gözlerimizin önüne sermektedir.Çağımızın aydın düşünürleri ve bilim insanları bütün bu kanıtları ortaya sererken bir yandan da bizi çok önemli bir olasılık karşısında uyarmaktadırlar: Bir kere oldu ve bir kez daha olacak! Bir an önce kendi tarihimizle yüzleşmeli ve tüm insanlığı etkisi altına alan hafıza kaybından kurtulmalıyız. Aksi taktirde aynı hataları yeniden tekrarlayacağız.Bu kitap, 'Yasak Tarih'i, tüm çıplaklığı ve reddedilemez kanıtlarıyla gözler önüne sermektedir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yasak Tarih PDF 6.23 MB İndir
Yasak Tarih EPUB 6.96 MB İndir
Yasak Tarih MOBI 5.49 MB İndir
Yasak Tarih ODF 5.86 MB İndir
Yasak Tarih DJVU 7.32 MB İndir
Yasak Tarih RAR 4.76 MB İndir
Yasak Tarih ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yasak Tarih PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Okumaya başlarken Mısır piramitleri ile ilgili bu kadar çarpıcı bilgiler ve iddialar içereceğini bilmiyordum. Çok zengin ve herkesin okuması gereken bir kitap. Öyle ki yazarın ”Yasak Bilim” adlı diğer eserinin de peşine düşmemi sağladı.


merak ederek aldim ve hizla okudum ama bekledigimi bulamadim..bu tur iddalari bir cok aylik tarih ve uzaylilarla! ilgili dergilerde bulabilirsiniz..


Konuya bilimsel yaklasan ilginc bir eser. Eric Von Daniken’in kitaplarindan farkli ve benzer iddalar icermiyor. Dolayisi ile daha bilimsel olarak konuyu ele almis denilebilir.


Oldukça bilimsel(!) bir çalışma. Eh birileri de bundan para kazanıyor işte.Yine de sonuna kadar severek okudum. Rahatlatıcı bir mistik roman gibi.Yalnız tercüme süper. Nice üst düzey çalışmaların; berbat tercümeleri yüzünden okunmaz duruma düştüğü düşünülecek olursa, bu kitabın; tercümanı sayesinde ayakta kalmış olması takdire değer. Gerçekten tebrikler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*