Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Karanlık Takip

Kategori: Edebiyat Yazar: Clive Cussler Yayınevi: Altın Kitaplar

Karanlık Takip

Tanıtım Bülteni
DÜNYA BÜYÜK BİR EKONOMİK KRİZİN EŞİĞİNDE...BÜTÜN MERKEZ BANKALARININ ALTIN REZERVLERİ TÜKENMİŞ DURUMDA...Büyük bankaların, merkez bankalarındaki altın rezervlerini tüketmesiyle dünya büyük bir ekonomik krizin eşiğine gelir. Altın ihtiyacı-nı kirli oyunlarla karşılamak isteyen dünyanın bu en büyük bankaları, gözü dönmüş korsanlarla işbirliğine girerler.Eski ajan Cabrillo ve dâhi ekibinin kurduğu şirket ise, tüm bu olanlardan habersiz, Oregon adlı gemileriyle insafsız korsanların peşi-ne düşerler. Ancak kendilerini insan kaçakçılığından köle ticaretine kadar varan amansız bir takibin içinde bulurlar. Uzakdoğu, Av-rupa ve Rusya üçgeninde süren karanlık takip, Cabrillo ve ekibini ölüme hiç olmadığı kadar yaklaştırır.İNSAN AVCILARI DENİZLERİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRİYOR! KURBANLAR ÇARESİZ...AMA UNUTULAN BİR ŞEY VAR... HİÇ KİMSE JUAN CABRILLO’YA KARŞI KOYAMAZ!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Karanlık Takip PDF 6.23 MB İndir
Karanlık Takip EPUB 6.96 MB İndir
Karanlık Takip MOBI 5.49 MB İndir
Karanlık Takip ODF 5.86 MB İndir
Karanlık Takip DJVU 7.32 MB İndir
Karanlık Takip RAR 4.76 MB İndir
Karanlık Takip ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Karanlık Takip PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Tam bir macera kitabı ama aynı zamanda bir amerikan filmi içinde buluyorsunuz kendinizi. Bir kahraman üzerinde fazla yoğunlaşıyor ve konu bu kişiyi filmlerde olduğu gibi aşırı yükseltip mükemmel biri yapıyor. Fakat okunacak bir macera romanı olduğunu ve benim zevk aldığımı söylemek isterim. Bide bir süre sonra kitabın sonunu az çok tahmin ediyorsunuz.


Muhteşem bir macera ve aksiyon filmi tadında. Olaylar, kurgular bir harika. Sıkılmadan okuyacağınız kitaplardan olacak


bomba bir cussler romanı daha


Oregon serisinin en iyi romanı! Bunu da olayları biraz daha geminin dışına kaydırmasına borçlu. Zira bu serinin en büyük zaafı başrolün çok hareketli olan insan (Dirk Pitt, Kurt Austin) yerine hareket olanağı (her ne kadar çok hızlı ve süper bir gemi olsa da) çok zayıf olan bir gemiye verilmiş olması idi. Yazar başrolü Cabrillo’ya kaydırarak bu sorunu çözünce bu seri de -hala NUMA’lar kadar iyi değil ama- çok daha iyi hale gelmiş. Her Cussler fanına mutlaka öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*