Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Lost Başucu Kitabı

Kategori: Kültür Yazar: Emrah Güler Yayınevi: Doğan Kitap

Lost Başucu Kitabı

Tanıtım Bülteni
Lost Başucu Kitabı, “Lost” ile bir şekilde yolu kesişmiş ve bu bağı güçlendirmek için hangi web sitelerini takip edeceğini, dizide hayati önemi olan geçmiş bilgileri nereden bulacağını bilemeyen, ama temelde dizi hakkında ahkâm kesmek isteyen her “Lost” izleyicisine hitap ediyor. İlk bölümden itibaren “Lost”u düzenli olarak takip eden ve de bu popüler kültür patırtısının arkasında neler olduğunu merak edenlere...Sawyer’ın sahilde okuduğu kitapların, “Lost”un ilerleyen öyküsünde özel bir anlamı var mı? Bilim ve inancın sürekli karşı karşıya geldiği “Lost”, Batı uygarlığının çöküşüne nasıl ayna tutuyor? Canavar, DHARMA Girişimi’nin garip deneylerinin bir ürünü mü? Ada neden bazılarının iyileşmesine yardım ederken diğerlerini hastalandırıyor? “Twin Peaks” (İkiz Tepeler) olmasaydı, neden “Lost” gibi bir diziyi de izleyemeyecektik? Robinson Crusoe’dan altı yüzyıl önce hangi İslam düşünürü ıssız ada edebiyatının kapılarını açtı? Ve en önemlisi, “Lost” neden çağımızın en büyük popüler kültür olayı?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Lost Başucu Kitabı PDF 6.23 MB İndir
Lost Başucu Kitabı EPUB 6.96 MB İndir
Lost Başucu Kitabı MOBI 5.49 MB İndir
Lost Başucu Kitabı ODF 5.86 MB İndir
Lost Başucu Kitabı DJVU 7.32 MB İndir
Lost Başucu Kitabı RAR 4.76 MB İndir
Lost Başucu Kitabı ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Lost Başucu Kitabı PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


efsanenin iyi bir izleyicisi iseniz size birşey katmayacak
ama aradan bu kadar zaman sonra bence çok güzel geldi.
bu fiyata kaçmamalı mutlaka alınmalı


Yazar arkadaş işletme mezunu olsa gerek, ekmek çıkacak kapıyı iyi seçmiş. İnternetten derlemiş de derlemiş… Adam gibi zaten Lost’u izleyen biriyseniz paranızı çöpe atacaksınız. Hemen hemen hiç bir özel bilgi içermiyor. Bölüm içeriklerini falan anlatmış, karakterleri falan anlatmış, bunları zaten izliyor, görüyoruz. Kesinlikle bu kadar para vermeye değmez!


Lost gibi soru işaretleri içeren konu içerisinde bile yeni bir soru ortaya atılan dizide böyle bir başucu kitabı zaten gerekli. Aklınızda kalan ya da bilmediklerinizi öğreneceğiniz güzel bir kaynak.


bir lost hastası olarak kitabı hemen aldım okudum ve çok özel bigiler edindim.lost sevrler mutlaka okumalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*