Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Lanetli Sevgili

Kategori: Edebiyat Yazar: Melissa Marr Yayınevi: Artemis Yayınları

Lanetli Sevgili

Tanıtım Bülteni
MELODRAMATİK, DOĞAÜSTÜ ve ACI-TATLI BİR ROMANS.ÜSTÜN BİR MACERA.3. Kural:Görünmezlere bakma.Oysa perilere bakmakta Aislinn’in üzerine yok! Hem zaten bu güçlü ve kimi zaman tehlikeli yaratıklar, sinsice, biz ölümlülerin dünyasında dolaşmıyor mu? Bu yüzden de Aislinn, peri acımasızlığından, özellikle de ‘görüş yeteneği’ni öğrendiklerinde başına geleceklerden ölümüne korkuyor ve tıpkı diğer gençler gibi onların varlığından bihaber olmayı diliyor.2. Kural:Görünmezlerle konuşma.Yalnız, periler Aislinn’le konuşmaya başladı. Ürkütücü ve bir o kadar da çekici özelliklere sahip olan Keenan adındaki bir peri, Aislinn'le iletişim kurmaya çalışıyor ve ona cevaplamaktan korktuğu sorular soruyor.1.Kural:Görünmezlerin dikkatini çekme.Ama artık çok geç. Keenan, dokuz yüz yıldır kraliçesini arayan bir Yaz Kralı. Kraliçesi olmadan yaz mevsimi kaybolmaya mahkum. Ve o da, her ne pahasına olursa olsun, Aislinn'i Yaz Kraliçesi yapmaya kararlı. Aislinn'ninse ne istediği ya da ne dilediğinın bir önemi yok.Peri entrikaları, ölümlü aşklar ve antik kanunlarla modern beklentilerin çatışması, Melissa Marr'ın bu son derece çarpıcı 21.yy. peri romanında biraraya geliyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Lanetli Sevgili PDF 6.23 MB İndir
Lanetli Sevgili EPUB 6.96 MB İndir
Lanetli Sevgili MOBI 5.49 MB İndir
Lanetli Sevgili ODF 5.86 MB İndir
Lanetli Sevgili DJVU 7.32 MB İndir
Lanetli Sevgili RAR 4.76 MB İndir
Lanetli Sevgili ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Lanetli Sevgili PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Fantastik bir kitap, anlatımı sürükleyici.


Ben kitabi çok sevemedim. Ama sevenleri de çok. Belki artemis kitapları çok fazla ara ile çıkardığı içindir.


bu seriyi Demir kral serisinden sonra yeni aldım. kapağı , açıklayacı yazıları etkileyici, umarım okuması da keyiflidir.


hayal gücü fazla olanlar okumasın derim :)) açıkçası ben çok beğendim konusu çok farklı sonra ablama verdiğimde ablam çok tedirgin olmuş nedenini sorduğumda görünmez yaratıklardan bahsettiği için okumama kararı almış bana sorarsanız etkileyici bir kitap okumaya değer


AKICI VE SERİ BİR ANLATIMLA MİTOLOJİK DESTEKLİ FANTASTİK BİR ÖYKÜ.MÜKEMMEL.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*