Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İletişimde Kalp Köprüsü

Kategori: Diğer Yazar: Dr. Zülfikar Özkan Yayınevi: Hayat Yayınları

İletişimde Kalp Köprüsü

Tanıtım Bülteni
Hayatın her yönü ile zenginleştirilmesine, başka bir ifadeyle, bedenin, beynin ve kalbin dengelenmesine, bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Kişinin her yönü ile gelişmesi için toplumda takdir görmesi ve güçlü yönlerinin ortaya çıkarılması gerekir. Bu takdir ve güçlü yönleri ortaya çıkarma işi, ancak iletişim sırlarını çok iyi bilen insanlarla başarılabilir. İnsanların en iyi ve en güçlü yönlerini ortaya çıkaran çalışmalar, bireyi toplumla bütünleştiren bağları güçlendirir. En güçlü yönleri vurgulanan ve toplumla bütünleşen insanın enerjisi ve üreticiliği artar. Bu süreçte herkese sıcak ve dostane bir şekilde yaklaşır. Bu gerçeklerin ışığında hazırlanan “İletişimde Kalp Köprüsü”, insanlarla dostane ilişki kurmanın esaslarını sunuyor. Kitabın amacı, iletişimin sırlarını öğrenmeye yardımı olacak fikir, yöntem ve teknikleri okuyucuyla paylaşmaktır. Eserde insanların gönüllerine girmek isteyenler için dokuz yöntem sunulmuştur. Bilge insanlar her zaman, sunulan şu dokuz yolun takipçisi olmuştur. * Hayatın anlamı ve amacı * Uyum sağlamak * İlk izlenimin gücü* Takdir etmenin sırrı * Kalbini insanlara açmak * Dinleyerek değer verme * Bilinçaltının dilini anlamak* Ego köleliğinden ego efendiliğine geçiş * Bolluk ve kıtlık bilinci
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İletişimde Kalp Köprüsü PDF 6.23 MB İndir
İletişimde Kalp Köprüsü EPUB 6.96 MB İndir
İletişimde Kalp Köprüsü MOBI 5.49 MB İndir
İletişimde Kalp Köprüsü ODF 5.86 MB İndir
İletişimde Kalp Köprüsü DJVU 7.32 MB İndir
İletişimde Kalp Köprüsü RAR 4.76 MB İndir
İletişimde Kalp Köprüsü ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İletişimde Kalp Köprüsü PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


bu kitap bana kitapyurdundan hediye olarak geldi, öncelikle onlara teşekkür ediyorum, kitabı bitirmek üzereyim ama keşke bitmeseydi dediğim kitaplardan biri oldu.Yazım, gramer hatası birçok kitapta oluyor haliyle bu kitapda da var, ben onlara takılmamak gerektiğini düşünüyorum önemli olan içeriktir.


Kitap elime hediye olarak geldi.Bundan dolayı http://www.kitapyurdu.com ‘a teşekkürlerimi sunuyorum.Öncelikle kitap hakkında bazı yazım yanlışları olmasına karşın o kadar da sıkmıyor ve akıcı bir anlatım sunmuş yazar.Konusu güzel ve gayet açıklayıcı.Özellikle sırf kendi düşüncelerinden faydalanmayıp başka edebi eserlerden örnekler ve kesitler sunması gayet güzel.Almanızı öneriyorum.Kesinlikle size hayat hakkında birşey katabilecek bir eser .


İletişim gerçekten çok önemli, kimi insanlar bazı kişilere önyargılı davrandığı için ilk iletişimleride olumsuz olabiliyor… Kitabın ismi dikkatimi çekti. Sipariş verdim kitap elime ulaştığı zaman bir an önce okumayı düşünüyorum…


Aldığıma pişman olduğum kitaplardan biri bu kitap. Neredeyse her sayfasında en az bir anlatım bozukluğu ya da dizgi hatası var. Kitabın konusu güzel ama anlatım bozukluklarına bakınca insan bu kitap bana ne verebilir ki diye düşünmeden edemiyor. Merak ediyorum, editör kitabı gerçekten okudu mu?.


Yararlanılabilir bir kitap.Özellikle iletişimle ilgil bölümleri faydalı olur.Örneğin kitaptan bir söz”ilk izlenip 10 saniyede oluşur fakat 10 yılda unutulmaz”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*