Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sarı Paşa İnsan Atatürk

Kategori: Siyaset Yazar: Ali Güler Yayınevi: Berikan Yayınevi

Sarı Paşa İnsan Atatürk

Tanıtım Bülteni
Atatürk'ün soyu, ailesi ve bunu doğuran kültür ortamı ortaya konulmalı ve insanlarımıza, özellikle de gençlerimize anlatılmalıdır. Yine çok ihmal edilen bir konu da onun insani boyutudut. Atatürk bizden biridir. Bu yönü ile gençlerimize anlatılmalıdır."Hayatta yegane fahrim Türk yaratılmamdır" diyerek Türklüğü ile övünen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, baba soyu itibarıyla, hem Anadolu'nun, hem de Rumeli'nin Türkleşmesinde büyük rol oynamış bulunan v Karaman2dan Makedonya'ya göç ettirilen "Kızıl Oğuz Yörükleri/Türkmenleri"nden; anne soyu itibarıyla da Rumeli'nin Türkleşmesinde yine etkin rol oynamış bulunan ve göçtükleri Konya/Karaman yöresinden dolayı Rumeli'de "Konyarlar" olarak anılan Yörük / Türkmenlerdendir. Dedesi Kızıl Hafız Ahmet Efendi'nin köyü "Kocacık", bugünkü Makedonya Cumhuriyeti'nin Jupa bölgesi'nde Debre şehrine bağlı, Türklerin yaşadığı bir köydür.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sarı Paşa İnsan Atatürk PDF 6.23 MB İndir
Sarı Paşa İnsan Atatürk EPUB 6.96 MB İndir
Sarı Paşa İnsan Atatürk MOBI 5.49 MB İndir
Sarı Paşa İnsan Atatürk ODF 5.86 MB İndir
Sarı Paşa İnsan Atatürk DJVU 7.32 MB İndir
Sarı Paşa İnsan Atatürk RAR 4.76 MB İndir
Sarı Paşa İnsan Atatürk ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sarı Paşa İnsan Atatürk PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Atatürk’ü bizden biri yapan özellikleri merak ediyorsanız bu kitabı mutlaka okumalısınız…


çoğu kendini bilmeden konuşanlara,kapak niteliğinde bir eser,teşekkürler ali güler


Atatürk’ü anlamak için yazılmış en iyi eserlerden biri bence. Mutlaka okunmalı okutulmalı.Sayın Ali Güler’e sonsuz teşekkürler.


Atatürk hakkında bilmediğiniz çok çarpıcı gerçekleri ortaya koyan bir eser kesinlikle tavsiye ediyorum.çok yönlü bir insan olmasından başlıyor,iyi bir lider başarılarının arkasındaki gerçekler tek tek ortaya koyuyor.


Atatürk’ün hayatının anlatıldığı bu eseri okurken Zübeyde Hanım’ın ikinci bir evlilik yaptığını ilk kez bu kitaptan öğrendim. Ayrıca Atatürk’ün defin işlemleri oldukça güzel bir biçimde anlatılmış. Buna rağmen bazı olaylar anlatılırken ne kadar tarafsız kalındığını okuyucular karar verecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*