Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Şükran Duymanın Hazzı (Cd)

Kategori: Diğer Yazar: Nil Gün Yayınevi: Kuraldışı Yayınları

Şükran Duymanın Hazzı (Cd)

Tanıtım Bülteni
Bir şeyin yokluğu anlarında, onun var olduğu anların değerini bilirsiniz. Şükran duymak sahip olduklarınızın değerini onlara sahipken bilmektir. Hoşlandığımız şeyler olduğu kadar hoşlanmadığımız şeyler için de şükran duymayı bildiğimizde, gelişiriz. Ve hoşlanmadığımız şeyin tutsaklığından özgürleşiriz. Şükran duygusu gerçek mistik yaklaşımdır. Derin bir şükran duygusu, zihinde ve ruhta büyük dönüşümler yaratır. Hayatımızda huzur, şükran duygumuz oranda vardır. Şükran duygusu, gelişimi ve başarıyı, gösterilen tüm çabalardan çok daha fazla hızlandırır. Bu CD'de, Nil Gün'ün ÇEKİM YASASI kitabının sonundaki ŞÜKRAN DUASI'nın genişletilmiş versiyonu yer alıyor. CD'nizin bir bölümü bilinçli zihninize, diğer bölümü subliminal olarak bilinçaltınıza yönelik mesajları içeriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şükran Duymanın Hazzı (Cd) PDF 6.23 MB İndir
Şükran Duymanın Hazzı (Cd) EPUB 6.96 MB İndir
Şükran Duymanın Hazzı (Cd) MOBI 5.49 MB İndir
Şükran Duymanın Hazzı (Cd) ODF 5.86 MB İndir
Şükran Duymanın Hazzı (Cd) DJVU 7.32 MB İndir
Şükran Duymanın Hazzı (Cd) RAR 4.76 MB İndir
Şükran Duymanın Hazzı (Cd) ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şükran Duymanın Hazzı (Cd) PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


gerçekten hayatımızda nerelere şükran duymamız gerekli,yeterince şükran duyuyormuyuz güzel ifadelşer içeren bir cd çok dinledim.


Her dinleyişimde kendimi daha da mutlu hissediyorum.


Yaklaşık bir yıldır sık sık dinlediğim bir çalışma. Nil Günün cdleri içinde dinledikten sonra beni en çok mutlu hissettirenlerden. İnanılmaz olarak insanı şükran duygusuyla dolduruyor. Çok güzel bir müziği var. Rahatlıyor ve istemsiz olarak gülümsüyorsunuz. Hayatınızın değerini anlamakta çok yardımcı olabilir. İkinci bölümü bilinçaltı programlama. İlk bölümde motive edici ve zihni programlayıcı sözler var. İlk bölümün başındaki bir cümle bilhassa aklımdan çıkmıyor: “Kıskançlık, şikayet, pişmanlık, hayattan memnuniyetsizlik” vb. şükran duygusunun azlığının göstergesidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*