Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Varolmayan Şövalye

Kategori: Edebiyat Yazar: Italo Calvino Yayınevi: Can Yayınları

Varolmayan Şövalye

  • çevirmen: Gül Işık
  • ISBN: 9789755107493
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 136
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Tanıtım Bülteni
Varolmayan Şövalye, bir üçlemenin son kitabı. Atalarımız Üçlemesi'nin ilk iki kitabı olan İkiye Bölünen Vikont ve Ağaca Tüneyen Baron Can Yayınları arasında çıkmıştı. İlk iki kitapta olduğu gibi Varolmayan Şövalye'de de Calvino yine masal öğeleriyle örülü, başkişisi yine soylu biri olan bir roman örgüsü benimsemiş, konuya modern bir masalcı olarak yaklaşıp yirminci yüzyıl insanının çelişkileriyle yoğurmuş, Charlemagne'ın İspanya'yı Mağriplilerden geri almak üzere savaştığı sekizinci yüzyıla gitmiş. `Bugün içinde yaşadığımız dünya, hiçbir özelliği olmayan, en küçük bireysellikten bile yoksun bırakılmış `bir soyut davranışlar toplamına' dönüşmüş kişilerin dünyası,' diyor Calvino. `Günümüzde sorun, insanın benliğinin bir bölümünü yitirmesi değil artık, tümünü yitirmesi, yok olmasıdır... Yürüyen ve içi bomboş bir zırh... Öyküsünü yazmayı denedim, `Varolmayan Şövalye' çıktı ortaya.'
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Varolmayan Şövalye PDF 5.64 MB İndir
Varolmayan Şövalye EPUB 6.31 MB İndir
Varolmayan Şövalye MOBI 4.98 MB İndir
Varolmayan Şövalye ODF 5.31 MB İndir
Varolmayan Şövalye DJVU 6.64 MB İndir
Varolmayan Şövalye RAR 4.32 MB İndir
Varolmayan Şövalye ZIP 3.98 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Varolmayan Şövalye PDF 5.64 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Calvino her zamanki gibi ağır ve anlaşılmaz diliyle yazdığı bu kitapta da okuyucuyu oldukça zorluyor. Ben ne zaman Calvino okusam zorlandım bu kitapta benim açımdan diğerleri gibi zorlayıcıydı.


calvinonun klasik tarzından ayrı kitapta tek bi ana karakter yok,her birine ayrı kavramlar yüklediği 6 ana karakter var,kitabın ilk bölümlerinde açıkcası bi şey anlamıyorsunuz fakat daha sonra kafanızda calvinonun vermek istediği mesaj insanın kafasına dank ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*