Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Othello  Manga Shakespeare

Kategori: Edebiyat Yazar: William Shakespeare Yayınevi: Everest Yayınları

Othello Manga Shakespeare

Tanıtım Bülteni
"Lordum, kaçının kıskançlıktan - yeşil gözlü.bir canavardır o..." Iago'nun hain uyarısı Othello'yu korkunç bir kuşku cehennemine götürür. lago'nun sözleriyle erdemli karısı Desdemona'nın ona ihanet ettiğine inanan Othello'nun soylu ruhunu karanlık kaplar. Ve bütün gerilim öykülerinde olduğu gibi, gece cinayetin vaktidir... Shakespeare'in ünlü trajedisinin bu fantastik manga versiyonunda, olaylar, Venedik'in hayali ve başka dünyalara ait karnaval atmosferinde başlar, insanların gerçek niyetlerini maskeler örtse bile, Othello'nun dramatik bir şekilde açığa vuran ürpertici duygularını gizlemek imkânsızdır.Othello, Wİlliam Shakespeare'in çizgi uyarlaması olan Manga Shakespeare dizisinde yer almaktadır. Japon çizgilerinden esinlenen ve Shakespeare'in özgün metinlerinden Richard Appignanesi tarafından uyarlanan bu dizi, usta mangacıların çizimleriyle büyük yaratıcının sözlerini öğrenciler, Shakespeare okurları ve manga hayranları için canlandırıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Othello Manga Shakespeare PDF 6.23 MB İndir
Othello Manga Shakespeare EPUB 6.96 MB İndir
Othello Manga Shakespeare MOBI 5.49 MB İndir
Othello Manga Shakespeare ODF 5.86 MB İndir
Othello Manga Shakespeare DJVU 7.32 MB İndir
Othello Manga Shakespeare RAR 4.76 MB İndir
Othello Manga Shakespeare ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Othello Manga Shakespeare PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Skakespeare’in mevcut tüm manga kitaplarını kızımla beraber okumuş bulunuyoruz.Edebiyatı çizgilerle anlatmak,bir çeşit sinema uyarlaması gibi bir şey.Manga formatındaki anlatımı da oldukça başarılı buldum.Serinin devamını bekliyoruz.


Shakespeare’in oyununu çizgi roman olarak okumak oldukça eğlenceli. Güzel bir kitap özellikle çizgi roman sevenler için.


Çok ama çok güzel,.. Shakespeare’in okumaya doyamadığımız eserleri, Manga Shakespeare serisiyle de çok güzel ve keyifli…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*