Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İçinizdeki Kadını Uyandırın

Kategori: Diğer Yazar: Sibel Üresin Yayınevi: Ferfir Yayınları

İçinizdeki Kadını Uyandırın

Tanıtım Bülteni
Kişisel gelişim çağımızın en önemli sosyal buluşlarından biri. Bizler biliyoruz ki bireyler tek tek geliştikçe toplumlar da onlarla birlikte gelişeceklerdir. Bu nedenle insanlığın hiç sona ermeyecek gelişim macerasında kişisel gelişime ait eserlerin katkıları çok büyük. Sibel Üresin bu gerçekten yola çıkarak başarılı bir kişisel gelişim çalışması ortaya koymuş. Bu çalışmanın diğer kişisel gelişim çalışmalarından farkı özellikle ve aslında sadece kadına yönelik bir çalışma oluşu. Ayakları yere basan, toplumun her alanında sorumluluk ve görev sahibi olan, eş olan, her şeyden önemlisi anne olan kadındır insanlığın en verimli tarlası. Kadın çoraklaşırsa insanlık da çoraklaşır. Kadın bereketlenirse insanlık da bereketlenir. Kadın alçalırsa insanlık da alçalır. Kadın yükselirse insanlık da yükselir.
Yazar –kendisi de dâhil olmak üzere- kadınlardan öncelikle içlerindeki kadını uyandırmalarını istiyor. Kadın ki dünyanın en güçlü ordularından daha güçlüdür, en muktedir yöneticilerinden çok daha fazla iktidar sahibidir. “Cennet annelerin ayakları altındadır.” müjdesiyle onurlandırılmıştır. Aynı zamanda çocuktur bir yanıyla, bir yanıyla oyunlar oynar gizemli bahçesinde. Renklidir, canlıdır, üretkendir, cesurdur... Öncelikle kendisine, daha sonra da çevresindeki her türlü maddi manevi değere sahip çıkarsa bir kadın yücelecek, yücelecek, yücelecektir.
Kendi iç dünyasında mutlu olmak isteyen ve iletişim halinde olduğu kimseleri de bu mutluluğa ortak etmek isteyen her kadın Sibel Üresin’in “İçinizdeki kadını uyandırın!” çağrısına kulak kabartmalıdır.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol İçinizdeki Kadını Uyandırın Satın Al
Kitapyurdu İçinizdeki Kadını Uyandırın Satın Al
D&R İçinizdeki Kadını Uyandırın Satın Al
Idefix İçinizdeki Kadını Uyandırın Satın Al
BKM Kitap İçinizdeki Kadını Uyandırın Satın Al
Hepsiburada İçinizdeki Kadını Uyandırın Satın Al
Nadir Kitap İçinizdeki Kadını Uyandırın Satın Al
N11 İçinizdeki Kadını Uyandırın Satın Al
Amazon Türkiye İçinizdeki Kadını Uyandırın Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İçinizdeki Kadını Uyandırın PDF 6.23 MB İndir
İçinizdeki Kadını Uyandırın EPUB 6.96 MB İndir
İçinizdeki Kadını Uyandırın MOBI 5.49 MB İndir
İçinizdeki Kadını Uyandırın ODF 5.86 MB İndir
İçinizdeki Kadını Uyandırın DJVU 7.32 MB İndir
İçinizdeki Kadını Uyandırın RAR 4.76 MB İndir
İçinizdeki Kadını Uyandırın ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İçinizdeki Kadını Uyandırın PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


İçimizdeki kadını uyandırmak denen şey bu mudur bilemedim açıkçası. Ben olan beni sevmek isterim, kadın ve insan olan beni uyandırmak isterim, kendim için olan beni sevmek isterim. Başkası için olanı değil…


sibel hanımın her ne kadar müslüman bir psikolog sıfatıyla evlilik ve kadın-erkek mğnasebetlerindeki pek yaygın sorunlara mesleki tecrübesine binaen işaret ile çözüm üretmek kaygısıyla hareket etse de modernlikden fazlasıyla etkilenmiş olduğu, otantik bir çizgide olmadığı, temelden mahzurlu birtakım söylemlere saptığı görülüyor. meseleler gerçek ama çözüm ve yorum (tahlili) sahih değil her zaman. bence sema maraşlının duruşu daha otantik, sahih. üslubu ve kalemi de kuvvetli. öte yandan üresin’in kitapları yayıncılık açısından da başarılı değil.


sibel hanımı sosyal medya üzerinden de takip ediyorum.sosyal medyada çizdiği imajdan farklı bir imaj sergilemiş kitabında.İslami yönden ziyade daha çok günümüz çağdaş şartlarına göre yorumlanmış sanki kadının yapması gerekenler.genel anlamıyla kitapta aradığımı bulamadım.klasik alışılagelmiş söylemler, kitabın yarısından fazlası da hikaye zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*