Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mazeret Yok

Kategori: Diğer Yazar: Jay Rifenbary Yayınevi: Sistem Yayıncılık

Mazeret Yok

  • çevirmen: Ulaş Kaplan
  • Yayın Tarihi: 15.10.2008
  • ISBN: 9789753220613
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 433
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Mazeret Yok !" un temel yapı taşı kişisel sorumluluk kavramıdır. Farkında olsak da olmasak da, kişisel ve mesleki yaşamlarımızın karar mercileri ve yöneticileri bizleriz. Bunun bilincine vararak, yaşamınızın denetimini elinize alabilirsiniz. Böylece, istediğiniz başarıya ulaşmamanız için hiçbir mazeret olmadığını anlayacaksınız.
Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
Mazeret YokPDF17.97 MB İndir
Mazeret YokEPUB20.09 MB İndir
Mazeret YokMOBI15.86 MB İndir
Mazeret YokODF16.91 MB İndir
Mazeret YokDJVU21.14 MB İndir
Mazeret YokRAR13.74 MB İndir
Mazeret YokZIP12.69 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
Mazeret YokPDF17.97 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


kitap mükemmel ama çeviri düzgün yapılmamış. işin keyfini çıkarmayı engelliyor. Ama her şeye rağmen okuyana çok şey katan bir kitap. Okumanız lehinize olacaktır.


Piyasadaki bir çok kişisel gelişim kitabını cebinden çıkaracak bir kitap, ilk bölüm sistem hakkında bilgiler vermiş ikinci ve asıl bölüm ise adım adım bir program vermiş ki bu kişisel gelişim kitaplarında genelde olmayan ama olması gereken bir özelliktir. Yazarın kendisi zaten asker kökenli ve geçmişi başarılarla dolu. Son olarak bu kitabın (yıl net olmayabilir) 1994’te ABD’de yılın kitabı seçildiğini söylersem daha aydınlatıcı olur sanırım.


KİTABI ÖVGÜLERİYLE ALDIM MOKUYORUM AMA ÇOK UZATILMIŞ GEREKSİZ CÜMLELER KULLANILMIŞ. İNŞAALLAH BİTİRENE KADAR FİKRİM DEĞİŞİR


Hayatı başarmanın ve zorlukları aşabilmenin insanın idrak ve ruh dünyasıyla olan alakalarını inanç ve kararlılığın üstesinden gelinemeyecek hiç bir unsur tanımadığının kavranmasını anlatmış hayatımızda mazeret denilen anlayışların insanın kendisini nasıl ele geçirip kandırdığını anlıyoruz


mazeret bizim günlük hayatta en fazla yaptığımız işlerden biridir birseyi başaramayız hemen öğretmenlere bahane buluruz düşeriz taşlara bahane buluruz bu kitabı okuduktan sonra hiçbir seye bahane bulamayacaksınız mazeretlerinizden sıkıldıysanız bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*


Bu kapanacak 0 saniye