Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz?

Kategori: Müzik Yazar: Behzat Cem Günenç Yayınevi: Yalın Yayıncılık

Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz?

Tanıtım Bülteni
Behzat Cem Günenç tarafından 2,5 yılda tamamlanan 600’den fazla öğrenci üzerinde denenmiş başarılı bir “Gitar Öğretme Sistemi”. Temel bilgiler, teller, etütler, gitar teknikleri, repertuvar ve gitar tarihinden oluşan 6 bölüm detaylıca hazırlanmış olup çok sesli klasik gitar müziği ile tanışmak isteyen, yeni başlayan gitar öğrencilerine eşsiz bir rehber niteliğindedir. Metod tüm içeriği ile Türkiye’de bugüne kadar hazırlanmış en kapsamlı ve gelişmiş metottur. YAZAR HAKKINDA: Behzat Cem GÜNENÇ Behzat Cem Günenç müzik eğitimine küçük yaşta Ercan Taniş ile başladı. İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müzikoloji bölümü mezunudur. T.R.T. için Klasik Gitar video klipleri hazırladı. İtalyan gitarist Roberto PORRONI’nin desteği ile burslu olarak İtalya’da ve İsviçre’de Ustalık Sınıfları’na katıldı. Heinz WALLISH ile Viyana Devlet Konservatuvarı’nda ve Graz Şehir Konservatuvarı’nda Johanne PALIER ile 3 yıl konser gitaristliği çalıştı ve bu şehirlerde çok sayıda konserler verdi. Türkiye’nin ilk Klasik Gitar web portalını hazırlayarak (www.myklasikgitar.com) yüzlerce yazıya imza attı. 2009 yılında “Türk Klasik Gitar Metotlarının İncelenmesi” başlıklı bitirme çalışmasını hazırlayarak kendi klasik gitar metodunu yazdı. Gitar müziği bestecisi olarak çok sayıda çalışması bulunan Behzat Cem Günenç’e ait eserler yurtiçinde ve yurtdışında önemli Gitar Festivallerinde sıklıkla seslendirilmektedirler. Eserlerinden “1. Karadeniz Dansı” Hollandalı Gitar Virtüözü Esther STEENBERGEN tarafından 2008 Eylül ayında çıkardığı New Repertoire albümünün açılış parçası olarak CD’ye kayıt edilmiştir. Performans, kompozisyon ve müzikoloji alanlarında yoğun tempoda çalışmalar yapan Günenç, gitar çalışmalarını Yrd. Doç. Soner Egesel ile sürdürmektedir.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? Satın Al
Kitapyurdu Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? Satın Al
D&R Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? Satın Al
Idefix Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? Satın Al
BKM Kitap Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? Satın Al
Hepsiburada Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? Satın Al
Nadir Kitap Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? Satın Al
N11 Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? Satın Al
Amazon Türkiye Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? PDF 6.23 MB İndir
Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? EPUB 6.96 MB İndir
Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? MOBI 5.49 MB İndir
Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? ODF 5.86 MB İndir
Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? DJVU 7.32 MB İndir
Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? RAR 4.76 MB İndir
Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Klasik Gitar Çalmak İster Misiniz? PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


en verim aldigim kitaplardan biri tavsiye ederim


Bu kitabı buradan aldım. Ancak hepimizin bildiği gibi kitabın arkasındaki abartılardansa okuyucu yorumlarına daha çok güveniriz. Bu kitap için bir yorum olmadığı ancak bu konuda bir kitaba ihtiyacım olduğu için aldım.Biraz hayal kırıklığına uğradım. Yapı olarak 12 küçük kitaptan oluşup konu konu gideceğiz sanıyordum ama 2 kitaptan oluşuyor. Konuya en temelden başlamış. Tab okumaya alıştıysanız benim gibi, yeniden notalara dönüp onları öğrenmeniz lazım zaten 12 Küçük Etüt Kitabı adındaki 2.kitap tamamen notaları içeriyor. En baştan başlayanlar için biraz sıkıcı fakat çok da kötü olmadığını düşünüyorum.


Kitapyurdu aracılığıyla yazar Behzat Cem Günenç hakkında birkaç kelam etmeyi boynuma borç bilirim. Hocamız gitarı ve gitar öğretmeyi kendine hedef olarak edinmiş birisi. Yazdığı etütleri kitap olarak basmakla kalmayıp, kendi internet sitesi ve youtube kanalı aracılığıyla sıfırdan belli bir seviyeye adım adım ilmek ilmek dokuyarak öğretiyor. Mutlaka youtube sayfasından derslerine ulaşın. Türkiye’de klasik gitar hakkında bu kadar sistemli bir çalışmanın olmadığını göreceksiniz. İnternet üzerinden belli bir seviyeye kadar klasik gitar öğrenebileceğiniz bir hoca varsa o isim Behzat Cem Günenç. İnanın bana bu adam klasik gitarı size öğretebilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*