Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dağ Çiçekleri

Kategori: Edebiyat Yazar: Deniz Günal Yayınevi: Artshop Yayıncılık

Dağ Çiçekleri

Tanıtım Bülteni
Deniz Günal ikinci romanında gerçek insanları, gerçek olayları romanlaştırdı. Bitlis Hizan’ın bir dağ köyüne atanmış, yeni mezun genç bir öğretmenle, yeni mezun genç bir imamın yer yer güldüren, yer yer hüzünlendiren, ama içimizi sevgiyle, umutla dolduran yaşamlarını anlattı.Genç saf öğretmeni, aydın yürekli sessiz imamı, heybelerine kitap koyup keçi gütmeye çıkan genç kızları, Türkçe bilmeyen köy çocuklarını tüm yaramazlıkları ile keyifle okuyacak, hayranlıkla seveceksiniz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dağ Çiçekleri PDF 6.23 MB İndir
Dağ Çiçekleri EPUB 6.96 MB İndir
Dağ Çiçekleri MOBI 5.49 MB İndir
Dağ Çiçekleri ODF 5.86 MB İndir
Dağ Çiçekleri DJVU 7.32 MB İndir
Dağ Çiçekleri RAR 4.76 MB İndir
Dağ Çiçekleri ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dağ Çiçekleri PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Romandan çok bir anlatı… Gerçek bir yaşam kesintisi!


Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu bir kez daha anladım tabi ki bu kitap sayesinde.


Gözlerim dolarak, ancak hep ufak bir tebessümle, bir çırpıda okudum bu kitabı. Unuttuğumuz ya da hiç bilmediğimiz, hatta belki de çok yanlış tanıdığımız bir dünyaya götürüyor bu kitap insanı. Götürürken sorgulatıyor, utandırıyor, uyandırıyor ve gururlandırıyor. Sevgi, saygı, minnet sana Edip (Hoce) öğretmen…


Dağ çiçekleri romanı bilmediğimiz ya da bilip de unuttuğumuz uzaktaki insanlarımızın gerçek öyküsünü, bu coğrafyada hala bulunabilen Edip hocaların varlığını, tutkunun umudun, direnmenin hikayesini anlatıyor. Meslektaşı olarak okurken karşılaştığı zorlukları, çaresizliğini, sevincini ve ektiği tohumların çiçek açışını ben de onunla paylaştım. Bir de İmam Ahmet var ki, populer deyimle “şaka gibi”….Yazar Deniz Günal’ın dili ve anlatımıyla Dağ Çiçekleri bahar müjdecisi olmuş. İnsanın dağlarına bahar gelmiş memleketimin diyesi geliyor.Bu kitabı özellikle gençlere öğretmenlere ve öğrencilerine öneriyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*