Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yeryüzü Melekleri cep boy

Kategori: Diğer Yazar: Doreen Virtue Yayınevi: Ladybırds Productıon

Yeryüzü Melekleri cep boy

Tanıtım Bülteni
Bu kitap meleklere dair öyküler anlatan sıradan bir kitap değil. Bir Yeryüzü Meleği olabilir ve bunu henüz keşfedememiş olabilirsiniz. Diğer insanlardan farklı olduğunu, hatta sanki bu gezegene bırakılmış ve birilerinin dönüp seni alacağı günü bekler gibi hissediyor musun?
Bedenlenmiş bir Melek misiniz yoksa Yıldız İnsan mı? Yeniden Bedenlenmiş bir Büyücü de olabilirsiniz Deniz Melekleri gibi bir melez de… Hiçbir gruba kendinizi ait hissedemeyebilir ve şimdiye kadar keşfedilmemiş bir boyutun temsilcisi olarak dünyada yer alıyor olabilirsiniz.
Yeryüzü Meleği, dünyanın daha iyi bir yer haline gelmesine yardım etmek için bedenlenmiş kişilerdir. Keşfedilmiş boyutlarıyla “Yeryüzü Melekleri”ni okuduğunuzda aklınızdaki soruların cevaplarını ve bu güne kadar sorun olarak gördüğünüz davranışlarınızın kaynağını öğrenecek, her bölümde detaylıca işlenen bilgiler ışığında özelliklerinizin hangi boyuta ait olduğunu belirleyebilecek ve belki de hayatınızın gerçek amaçlarını görerek kökten bir değişim sürecine gireceksiniz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yeryüzü Melekleri cep boy PDF 6.23 MB İndir
Yeryüzü Melekleri cep boy EPUB 6.96 MB İndir
Yeryüzü Melekleri cep boy MOBI 5.49 MB İndir
Yeryüzü Melekleri cep boy ODF 5.86 MB İndir
Yeryüzü Melekleri cep boy DJVU 7.32 MB İndir
Yeryüzü Melekleri cep boy RAR 4.76 MB İndir
Yeryüzü Melekleri cep boy ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yeryüzü Melekleri cep boy PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


bu tarz kitapları çok severek okudum . kimbilir belki siz de bir yeryüzü meleğisiniz dir.


Doreen Virtue’a ait herşey, yaşamımıza ışık olarak geliyor, gerçek sahiplerinin ellerinde muhteşem bir kaynak..


Kitabı bugün aldım ve bitirdim sayılır. Çok değişik konulara değinmiş. Biraz bilim kurgu filmi tadında sanki. Eğer gerçekse ben yıldız insan oluyorum.Hangi gezegene ait olduğum konusunda fikrim yok ama buraya ait olmadığımı her zaman düşünmüşümdür 🙂 Hatta annem de tamamen bedenlenmiş melek görevini üsleniyor bu durumda. Benim ve diğer tanıdığım birçok insan için annem, gerçekten çok özel bir insan. Bu kitabı okuyarak sizlerde kendinizi daha özel hissedebilirsiniz 🙂 Kitap okumaya değer ….


ilginç ama ne kadar gerçek..asıl sorulması gereken soru bu…


öncelikle kitabı eleştirmek için değil, ne düşünüyor diye anlamak icin okudum. bu konular hakkinda cok fazla kitap var haliyle bir o kadar da farkli tarz var. inanmak inanmamak açısından degil anladim mi sacma mi geldi açısından bakinca gayet de anlaşılır bir kitap. merak edenler icin mini rehber. beki ikala Erikli ile karşılaştırılması mantikli değil. konu aynı tarz bambaşka.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*