Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ben Ozzy

Kategori: Müzik Yazar: Ozzy Osbourne Yayınevi: Pegasus Yayınları

Ben Ozzy

Tanıtım Bülteni
HEAVY METAL TARİHİNE DAMGASINI VURMUŞ EFSANEVİ OZZY OSBOURNE’UN SIRA DIŞI HAYAT HİKÂYESİNİ İLK KEZ KALEME ALDIĞI KİTAP!Babam daima, bir gün büyük bir şey yapacağımı söylerdi.“İçimde bir his var, John Osbourne,” derdi birkaç biranın ardından.“Ya olağanüstü bir şey yapacaksın ya da hapse gireceksin.”Ve benim ihtiyar haklı çıktı.On sekizinci yaş günümden önce hapse girdim.İnsanlar bana hâlâ nasıl hayatta olduğumu soruyorlar, bense ne diyeceğimi bilemiyorum. Büyüdüğüm sırada, beni mahallenin diğer çocuklarıyla birlikte bir duvarın önüne dizseniz ve hangimizin altmış yaşına kadar yaşayacağını, hangimizin beş çocuğu, dört torunu, California ve Buckinghamshire’da evleri olacağını sorsanız, bahsi kesinlikle kendi üzerime oynamazdım. Ama işte buradayım: Kendi hikâyemi, kendi sözcüklerimle anlatmaya hazırım, ilk defa.Hayatımın her günü bir olaydı. Otuz yıl boyunca tehlikeli miktarlarda alkol ve uyuşturucu aldım. Kafama inen bir uçaktan, kendimi öldürmeye yetecek aşırı dozlardan, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan ve bir cinayet suçlamasından kurtuldum. Tüm bunların ardından neredeyse ölüyordum: Saatte üç kilometre hızla giden bir arazi aracı yüzünden.Okuyacaklarınızın çoğu pek hoş olmayacak. Yaşamım içerisinde bazı kötü şeyler yaptım. Daima karanlık tarafa doğru çekildim. Ama ben şeytan değilim. Sadece Aston’daki işçi bir aileden gelen ve daha iyi bir yaşam sürmek için fabrikadaki işini bırakan John Osbourne’um.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ben Ozzy PDF 6.23 MB İndir
Ben Ozzy EPUB 6.96 MB İndir
Ben Ozzy MOBI 5.49 MB İndir
Ben Ozzy ODF 5.86 MB İndir
Ben Ozzy DJVU 7.32 MB İndir
Ben Ozzy RAR 4.76 MB İndir
Ben Ozzy ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ben Ozzy PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Müziklerini severek dinlediğim sanatçının kendi ağzından yazdığı hayat hikayesi. Aralardaki fotoğraflar güzel olmuş. Bazı yerlerde güldüm, çok eğlendim bazı yerlerde de yadırgadım. Severlerinin beğeneceğini düşünüyorum.


Eğlenceli,sıra dışı, komik bir kitap 🙂


İçtenlikle ve eğlenceli bir şekilde yazılmış güzel bir otobiyografi.


Ara ara çok fazla güldüğümü hatırlıyorum. Çok eğlenceli ve akıcı bir kitap. Otobiyografi okumayı sevenler zaten çok sevecektir. Rock tarihine de ışık tutuyor. Her açıdan tavsiye edebileceğim güzel bir kitap.


Harika kurgulanmış bir biyografi. Ozzy Osbourne’un halen yaşıyor olmasına şaşıracaksınız. Gülmekten okumaya ara vermek zorunda kaldığım kısımlar oldu. Randy Rhoads ile ilgili bölüm ise beklendiği gibi hüzünlü. Bir efsaneyi ilk ağızdan okumak güzel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*