Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Fenerden Taşınan Işık

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: İrem Uşar Yayınevi: Günışığı Kitaplığı

Fenerden Taşınan Işık

Tanıtım Bülteni
Doğayı ve insanları derinlemesine gözlemleyerek öyküleştiren İrem Uşar, ilk çocuk kitabını gerçek bir deniz feneri üzerine kurguladı. Kültürel mirasın en bilindik, en sempatik sembollerinden olan deniz fenerleri, teknolojik gelişmelerin değiştirdiği hayatlarımızda yitirilen değerlerin simgesi olarak, öykünün merkezine oturuyor. Yakın arkadaşları hayvanlar olan, doğayla iç içe yaşayan küçük bir çocuğun hayatının kısa bir dönemine tanıklık ederken, onun fenerin ışığıyla kurduğu duygusal ilişkiyi, masalsı bir anlatımla ele alıyor. Assos yakınlarındaki Sivrice Deniz Feneri için özel olarak projelendirilen kitap, usta sanatçı Huban Korman’ın desenleriyle canlanıyor.Yaralı bereli, yaramaz oğlan, ailesiyle birlikte, kayalıklardaki deniz fenerinde yaşıyordu. En iyi oyun arkadaşları, köstebeği Arpacık’la yılanı Zilli’ydi. Oğlanın babası, aile geleneğini sürdürüyor, gemilere yol göstermek için, her gece aynı saatte fenerin ışığını yakıyordu. Fenerin ışığı, yaramaz oğlanın en sevdiği şeydi. Ama bir gün postacı kapıya öyle bir zarf getirdiki, ailenin dünyası allak bullak oldu. Yaramaz oğlan, fenerin ışığına ne diyeceğini şaşırdı!..
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fenerden Taşınan Işık PDF 6.23 MB İndir
Fenerden Taşınan Işık EPUB 6.96 MB İndir
Fenerden Taşınan Işık MOBI 5.49 MB İndir
Fenerden Taşınan Işık ODF 5.86 MB İndir
Fenerden Taşınan Işık DJVU 7.32 MB İndir
Fenerden Taşınan Işık RAR 4.76 MB İndir
Fenerden Taşınan Işık ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fenerden Taşınan Işık PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


değer yargıları ve özlemi anlatan bir kitap


Eğlenceli bir kitap. Öğretmenimiz önerdi. İyi ki almışız.


Öğretmen tavsiyesi ile almıştık, beğendik.


Oğlumdan sonra benim okuduğum ve sonunda keşke dediğim bir son oldu .Behiç Ak; çocuklara kitap okumayı sevdiren bir yazar


Kahramanımızın bir adı yok ya da biz bilmiyoruz ama bu, hikayenin dimağımızda çok güzel bir tat bırakmasına engel değil. Renkli ve bol resimli, kuşe kağıt.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*