Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Işık Tanrıçası

Kategori: Edebiyat Yazar: P. C. Cast Yayınevi: Pegasus Yayınları

Işık Tanrıçası

Tanıtım Bülteni
Dekoratör Pamela Gray aşk arayışından vazgeçmek üzeredir. Bencil adamlarla uğraşmaktan bıkıp usanmıştır. Artık tanrı gibi birisine âşık olmak istiyordur. Bu isteğini dillendirirken farkında olmadan çağırdığı Tanrıça Artemis ise onun için çok farklı planlar yapar.İkiz kardeşler Apollon ve Artemis, artık kendilerine değer verilmeyen bir dünyaya, Las Vegas Krallığı’na gönderilir. Artemis’in bu dünyada aklına gelebilecek en son şey, bir ölümlünün dileğini yerine getirmektir ama sonunda bu dileği gerçekleştirebilmek için erkek kardeşinin yardımına ihtiyaç duyar. Yalnız bir kadına aşkı yeniden tattırmak için yakışıklı ve çekici Işık Tanrısı’ndan daha iyisi de yoktur.Fakat Apollon, topuklu ayakkabılarının üzerinde etrafı ateş gibi yakan bu ölümlü kadın için tam olarak hazır değildir. Pamela bir ölümlü olmasına rağmen bir tanrıça ruhu taşımaktadır fakat hayatın kumardan ibaret olduğu Günah Şehri’nde, tüm korkularından arınıp yeniden âşık olma cesaretini gösterebilecek midir?“Çılgın bir macera.”All About Romance“Duygusal, komik, erotik.”The Best Reviews
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Işık Tanrıçası PDF 6.23 MB İndir
Işık Tanrıçası EPUB 6.96 MB İndir
Işık Tanrıçası MOBI 5.49 MB İndir
Işık Tanrıçası ODF 5.86 MB İndir
Işık Tanrıçası DJVU 7.32 MB İndir
Işık Tanrıçası RAR 4.76 MB İndir
Işık Tanrıçası ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Işık Tanrıçası PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bu yazarın tüm kitaplarını beğeniyorum buda güzeldi


Sanırım şimdiye kadar Apollon ve Artemis ile ilgili okuduğum en güzel romandı. Kendini beğenmiş iki ölümsüzün ne kadar güzel bir kalbi varmış.. Kitabın finali o kadar güzel di ki… Sanırım unutulmayacak bir finaldi.


Güzellik bozulmadan devam ediyor.


tanrıça serisi mükemmel okunmalı kitap hakkında yanılmayacaksınız


Serinin diğer kitapları gibi bu da güzeldi. Hikaye akıcı ve dikkat çekici. Mitolojiyi ve romantizmi sevenler için güzel bir eser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*