Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşkım New York

Kategori: Edebiyat Yazar: Lindsey Kelk Yayınevi: Artemis Yayınları

Aşkım New York

Tanıtım Bülteni
Kesin olan bir şey var.Angela Clark dünyanın en muhteşem şehrine aşık oldu.Yanına buruşuk bir nedime elbisesi, bir çift Louboutin ve pasaportunu alan Angela, sadakatsiz erkek arkadaşından kaçmak için kendini ilk uçağa attı. İstikamet New York, ileri!Sevimli bir otel odasına yerleşen Angela, yeni en iyi arkadaşı Jenny sayesinde New York stiline büründü ve uyku nedir bilmeyen bu şehre hızlı bir giriş yaptı. Ve Angela, ne olduğunu anlayamadan kendini aynı anda iki erkekle flört ederken buldu. Daha da iyisi, yeni blogunda yaşadıklarını yazmaya başladı –Carrie Bradshaw onun yanında resmen halt etmişti!Ancak okuyucularla romantik ikilemlerini paylaşırken atıp tutmak işin kolay tarafıydı! Sıkıysa çöz bakalım gerçekten erkekleri Angelacım!Kahramanımız, Büyük Elma’ya ilk görüşte vuruldu vurulmasına ama New York’u gerçekten evinden daha çok sevecek mi dersiniz?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşkım New York PDF 6.23 MB İndir
Aşkım New York EPUB 6.96 MB İndir
Aşkım New York MOBI 5.49 MB İndir
Aşkım New York ODF 5.86 MB İndir
Aşkım New York DJVU 7.32 MB İndir
Aşkım New York RAR 4.76 MB İndir
Aşkım New York ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşkım New York PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


basit bi son, klasik bi hikaye ama güzel bi kitap.


Ya ortaokul yıllarımda okumuştum gerçekten hala unutamadım çok güzel


Bildiğimiz bir kadının aldatılmış, kafası karışık mutluluğu ve kendini arayışını anlatan hafif bir kitap. Okurken sıkılmadım ama bitsin diye de atlayarak okuduğum bir kitaptı. Kelepir bulup ta almıştım yoksa bence para vermeye değmeyen bir kitap..


bayıldım ! çik-lit tarzındaydı kesinlikle farklı duygular içeren kafası karışık karakterimizi çok seveceksiniz, yazarın kitaplarını takip etmekteyim kalemini de beğendim eğlenceli ve bir o kadar da ders verici bir olay örgüsü var.


Bence bu kitapta öğrenilmesi gereken çok şey var.Okuyun ve deneyin bence çok güzel bir kitap.Sevimli ve kendini derinden anlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*