Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Muhteşem Gatsby cep boy

Kategori: Edebiyat Yazar: F. Scott Fitzgerald Yayınevi: Mitra Yayınları

Muhteşem Gatsby cep boy

Tanıtım Bülteni
Yirminci yüzyılın en büyük yazarlarından sayılan F. Scott Fitzgerald, bu ölümsüz eserinde bizleri Birinci Dünya Savaşı sonrasıAmerika’dapara, lüks ve gücün egemenolduğu on yıllık şaşaalı döneme, kendi tabiriyle ‘Caz Çağı’na doğru yolculuğa çağırıyor. Gatsby, sevdiği kadın uğruna gösteriş ve sefahate bulanmış Amerikan rüyasındakendi naïf hayalini diri tutmaya çabalayan iflah olmaz bir romantikten başkası değil. Çoğumuz için belki de bildik olan bu hikaye yazarın erişilmesi güç ustalığı, dilinin sadeliği ve gücü ile birleşince on yıllara meydan okuyan, insana ve aşka dair buruk bir masalın satırlarında gezinirken buluyoruz kendimizi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Muhteşem Gatsby cep boy PDF 6.23 MB İndir
Muhteşem Gatsby cep boy EPUB 6.96 MB İndir
Muhteşem Gatsby cep boy MOBI 5.49 MB İndir
Muhteşem Gatsby cep boy ODF 5.86 MB İndir
Muhteşem Gatsby cep boy DJVU 7.32 MB İndir
Muhteşem Gatsby cep boy RAR 4.76 MB İndir
Muhteşem Gatsby cep boy ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Muhteşem Gatsby cep boy PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


bu kitabı okumak isteyenler kesinlikle başka baskılarından okusunlar. çünkü hem çeviri çok kötüydü hem de kitab yazım yanlışlarıyla doluydu.. yayıevinin herhalde bir redakte ekibi filan yok.


Romanı büyük bir heyecanla satın aldım.Ben sanatkarane bir anlatım görmeyi arzuluyordum.Eser kısmen öyle olsa da umduğumu pek de bulduğumu söyleyemem.


Klasık ve kolay okunuyor, cok etkılemedı benı ama edebıyatta yer etmıs kıtaplara vakıt ayırmak ıstıyorsanız bu kolay okundugundan tercıh sebebı olabilir.


sonlaradoğru epey sasırtarak beklentimin üzerinde bir final yaptı. Savaş sonrası jazz dönemi gayet iyi anlatan bir kitap. Savasın acıları, yoksul kesimleri üzerine etkileri gibi konularda pek çok kitabın üzerine, döneme bir de bu pencereden bakmak çok iyi geldi.


sanırım 5 kere falan filmi çekilmiş hatta en son filmi aralık 2012 de vizyona giricek ve başrolde di caprio oynuyor. klasik pohpohlanmış amerikan klasiklerinden midir acaba diyerek okudum ama beklentimin üstünde çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*