Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kara Fırtına

Kategori: Edebiyat Yazar: Clive Cussler Yayınevi: Altın Kitaplar

Kara Fırtına

Tanıtım Bülteni
İkinci Dünya Savaşı’nın son günlerinde, mağlup olacağının farkına varan Japon İmparatorluğu ümitsizce son bir girişimde bulunur. Güçlendirilmiş çiçek virüsü taşıyan füzelerle yüklü iki denizaltı gizlice Amerika’nın batı sahillerine gönderilir. Kıyıya yaklaştıklarında ölümcül silahlarını ateşleyecek olan bu denizaltılar Amerika’yı bir kaosa sürükleyecek ve bundan faydalanan Japonlar da düşmanlarına son darbeyi indirecektir. Ancak belirlenen hedefe ulaşamadan Amerikan donanması tarafından fark edilerek okyanusun dibine gönderilirler. Altmış küsur yıl sonra, bu denizaltıların nerede batırıldığından ve taşıdıkları korkunç kargodan haberdar olan karanlık bir güç, olağanüstü bir plan hazırlar. Bu plana göre, yörüngeye uydu fırlatan dev bir okyanus platformu kullanılarak Japonların yarım bıraktığı iş tamamlanacak ve yalnızca Amerika’ya değil tüm dünyaya yeni bir düzen getirilecektir.Soluk kesici gerilim öğeleri ve hayal dünyanızı altüst edecek olağanüstü olaylarla bezeli Kara Fırtına, bir kez daha Clive Cussler’ın ne kadar usta bir macera romanı yazarı olduğunu gözler önüne seriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kara Fırtına PDF 6.23 MB İndir
Kara Fırtına EPUB 6.96 MB İndir
Kara Fırtına MOBI 5.49 MB İndir
Kara Fırtına ODF 5.86 MB İndir
Kara Fırtına DJVU 7.32 MB İndir
Kara Fırtına RAR 4.76 MB İndir
Kara Fırtına ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kara Fırtına PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Standart Cussler tarzı. Aksiyonu bol, akıclığı yüksek ama sonunun kolayca çözüme ulaştığı macera romanı. Çok fazla okudukça, Cussler aynı etkiyi yapmamaya başladı.


1996 yılında okumaya başladım clive cussler i ilk okuduğum kitabı kükreyen deniz idi.daha sonra pitt ile devam ettim 🙂


Clive Cussler’ı yıllar önce keşfetmiştim; neredeyse 25 yılı aşkın bir zaman dilimi içinde 1-2 kitabı dışında her romanını çok zevkle ve hayranlıkla okudum. Kesinlikle öneriyorum.


Klasik bir Cussler romanı, etkileyici bir -geçmişte yaşanan- olayla başlıyor ve kapağını açınca çizgi roman tadında okunup gidiyor. Ama bana eski Pitt romanlarından aldığım tadı vermedi. Cussler severler zaten okuyacaklar (benim gibi), ilk kez deneyeceklere ise KISKAÇ adlı romanını öneririm.


Ondokuz kitabını okudum,kitaplığımda sırasını bekleyen yirmi kitabı daha var yazarın. Sanki artık ne zaman ne olacağını biliyor hale geldik. Ortada Dirk varsa ölüm ve problem yok demektir. Adam mutlaka olmazı olur hale getiriyor. Amerikanın ileri teknoloji ve askeri becerisi her kitapta okuyucuya zerk ediliyor. İyi mi iyi kitap..iki günde bitirilecek zaman geçirtici bir macera..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*