Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mümkün

Kategori: Diğer Yazar: Nurdoğan Arkış Yayınevi: Final Kültür Sanat Yayınları

Mümkün

Tanıtım Bülteni
Bugüne kadar kişisel gelişim alanına ait kitaplarda size söylenen şey şuydu: “Siz de bir lider olabilirsiniz…” Oysa bu kitap bambaşka bir şey söylüyor: “Herkes her an liderdir… Siz zaten lidersiniz…” Bunu çok mu iddialı buldunuz? Evet, bir hayli iddialı ve ayrıca burada söz konusu olan sizin yaşamınız. Üstelik bu iddia, davranış bilimleri alanında gerçekleştirilmiş birçok araştırmaya dayanıyor. Tarihe mal olmuş, herkesçe tanınan büyük liderlerle aranızdaki tek fark şu: Ya lider olduğunuzun farkına varıp harekete geçiyorsunuz, ya da ‘ben lider değilim’ deyip başka liderlerin peşine takılıyorsunuz. Kısacası, ya liderliğinizi ele alın, ya da başkalarının hayatını yaşayın. Karar sizin… Gündelik hayatta kullandıkları sözcüklere bakarak, insanların “mümkün”cü, “garanti”ci ve “mümkün değil”ci olarak sıralayabileceğimiz üç tutumdan birini sergilediklerini söyleyebiliriz. Bu üç tutumdan hangisinin penceresinden dünyaya bakarsanız, hayatınız da ona göre şekillenir. Dünyaya “mümkün” penceresinden bakmanız, liderliğinizin başlangıcını oluşturur. Çünkü hayran olunan bütün o büyük liderler de önce “mümkün” dediler… MÜMKÜN, yaşamınıza ve kendinize yeni bir gözle bakmanız için yazıldı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mümkün PDF 6.23 MB İndir
Mümkün EPUB 6.96 MB İndir
Mümkün MOBI 5.49 MB İndir
Mümkün ODF 5.86 MB İndir
Mümkün DJVU 7.32 MB İndir
Mümkün RAR 4.76 MB İndir
Mümkün ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mümkün PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


herkesin kendi içinde lider olduğunu anlatmaya çalışan ve bunu destekleyen olaylar anlatan bir kitap


Mümkün, Nurdogan hocanın ekibinden aldığım bir eğitim sonrası kendisini biraz olsun tanımak için aldığım bir kitap. Severek okudum. Örnekli açıklamalarla, kök sebeplere inmelerle öz değerlendirme yapabilme açısından değerli bir kitapti. Okunması tavsiye olunur.


Herkesin okuması hatta en az bir arkadaşına hediye etmesini tavsiye ederim. Nurdoğan Hoca her birimiz aslında sadece yaptıklarımızdan değil yapmadıklarımızdan da sorumlu olduğumuzu aktarmış. Her birimiz birer lideriz ve bütünü (ailemiz, mahallemiz, ilçemiz, şehrimiz, ülkemiz, dünyamız, evren) şekillendiriyoruz. Şikayet etmek yerine harekete geçmek gerek…


Hayatta nelerimiz mümkün acaba deyip bir daha düşünenlere


Başarılı bir çalışma olmuş..güzel okunası bir kitap…MÜMKÜN..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*