Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Osmanlı Türk müydü?

Kategori: Tarih Yazar: Necati Gültepe Yayınevi: Ileri Yayınları

Osmanlı Türk müydü?

Tanıtım Bülteni
– Osmanlı Türk değildi!– Osmanlı tarih boyu Türk’e sövmüştür!– Osmanlı Türk düşmanı idi!Osmanlı hakkında son yılların en yaygın görüşleri bunlar. Öylesine yaygın ki, artık doğruluğu sorgulanmadan kabul ediliyor.Peki bu görüşler ne kadar doğru?Konunun en önemli uzmanlarından Necati Gültepe bu kitabında sizlere yepyeni ve şaşırtıcı bir inceleme sunuyor.Osmanlı konusunda bütün bildikleriniz unutun.Çünkü bu eserde Oğuz Han’dan günümüze kadar tarihte yer almış Türk devlet ve toplulukların temel varlığı ve onun kurumlarının izi sürüldü.Sizlere de sunulan onlarca belge ve görsel malzemenin analizi yapılarak ‘geçmiş’ günümüze getirildi. Bu araştırmada, günümüzü ve geleceğimizi aydınlatacak ışığı göreceksiniz.Bu ışığın aydınlattığı tarih tablosunda Osmanlı’nın son Turan Devleti olduğunu keşfederseniz sakın şaşırmayın…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Osmanlı Türk müydü? PDF 6.23 MB İndir
Osmanlı Türk müydü? EPUB 6.96 MB İndir
Osmanlı Türk müydü? MOBI 5.49 MB İndir
Osmanlı Türk müydü? ODF 5.86 MB İndir
Osmanlı Türk müydü? DJVU 7.32 MB İndir
Osmanlı Türk müydü? RAR 4.76 MB İndir
Osmanlı Türk müydü? ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Osmanlı Türk müydü? PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


baştan sona kadar okumaktan ziyade ara sıra kurcaladığım bir kitap oldu.muhtemelen baskısı benim hoşuma gitmedi o yüzden.ancak ilginç bilgiler var.okunabilir.


Dünyada bu günkü anlayışta ilk devlet organizasyonunu yapan ilk büyük devlet teşkilatını kuran Oğuz Han’dır. ( sayfa 169 )
Necati Gültepe’nin kitaplarını begenerek okuyorum.Gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim.


Osmanlı’yı silmek isteyenlere, Osmanlı’yı karalamak isteyenlere, Osmanlı’nın bize bıraktığı mirası eleştirenlere harika cevaplar bu kitapta. Ne olduğumuzu, nereden geldiğimizi, nelere sahip olduğumuzu lütfen hatırlayalım. Bu konuda bu kitap size yardımcı olacaktır. Yazarın ellerine sağlık.


necati Gültepe, eski osmanlı devlet arşivleri başkan yardımcısıdır. yani işin kaynağında biri oalrak Osmanlı’yı ayrıntılı incelemiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*