Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ağır Hasarlı Algılar

Kategori: Edebiyat Yazar: Atasoy Müftüoğlu Yayınevi: Hece Yayınları

Ağır Hasarlı Algılar

Tanıtım Bülteni
Eleştirel soruşturmalar yapmaya cesaret edebilseydik, berrak du¨şu¨ncelerimiz ve bilincimiz olacaktı. Ortak İslâmî ilkeler temelinde bu¨tu¨nleşememek gibi bir patoloji içerisinde yaşıyoruz. Hiçbir konuda bugu¨n, bir berraklığa sahip değiliz. Her şey, her geçen gu¨n daha da bulanık ve kirli hâle geliyor. Konjonktu¨rel yorumların ötesine geçemiyoruz. Çok ucuz, çok bayağı karşıtlı kların u¨stesinden gelemiyoruz. Sessiz uzlaşmalar yaşıyoruz. Hangi alanda olursa olsun, sessiz uzlaşmaların eylemsizlikle sonuçlanacağı nı hatırlamalıyız.Benmerkezci du¨nyalar, ilgiler, tercihler, ilişkiler bizleri modern kabilelere dönu¨ştu¨ru¨yor. Birbirleriyle konuşmayan, konuşmaya tenezzu¨l etmeyen, birbirlerini anlamayan, anlamaya çalışmayan, birbirleriyle tartışmayan kabileler, birbirleriyle barbarca çatışıyor. Modernler hayatî sorunlar karşısında her zaman çaresizdiler, bizler de kabilecilikler karşısında acz içerisindeyiz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ağır Hasarlı Algılar PDF 6.23 MB İndir
Ağır Hasarlı Algılar EPUB 6.96 MB İndir
Ağır Hasarlı Algılar MOBI 5.49 MB İndir
Ağır Hasarlı Algılar ODF 5.86 MB İndir
Ağır Hasarlı Algılar DJVU 7.32 MB İndir
Ağır Hasarlı Algılar RAR 4.76 MB İndir
Ağır Hasarlı Algılar ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ağır Hasarlı Algılar PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bazı yerlerde Müslümanlar için çok orijinal ve doğru tespitler yapmış. Ancak gerileme ve geri kalmışlıktaki tüm suçu diğer islamcılar gibi Batı’ya atıyor. Batılıların müslümanları kolay kandırdığını anlatıyor. Ama islamın bunun için ne tür reçetesi olduğunu sunamıyor. Müslümanlardaki özellikle Türkiye deki ırkçılığa dikkat çekiyor. Ama kendisi de başka bir ırkçılık olan ümmetçilik yapıyor.


Eleştirel soruşturmalar yapmaya cesaret edebilseydik, berrak du¨şu¨ncelerimiz ve bilincimiz olacaktı. Ortak İslâmî ilkeler temelinde bu¨tu¨nleşememek gibi bir patoloji içerisinde yaşıyoruz. Hiçbir konuda bugu¨n, bir berraklığa sahip değiliz. Her şey, her geçen gu¨n daha da bulanık ve kirli hâle geliyor.


Aynı düşüncelerin farklı cümleler ile anlatıldığı bir kitap. bir kaç sayfasını okumanız yeterli.


Önemli makalelerden oluşan bir kitap ancak sadece iki makale okumakla bütün kitabı okumak arasında pek bir fark yok. Düşünsel tekrarlarla dolu ancak İslami düşüncenin uğraması gereken duraklardan.


Atasoy Hoca’nın zengin edebi diliyle zenginleştirerek konulara değindiği bu kitapta dünyada son 2-3 yıllık sürede vuku bulan Arap baharı, Siyonist saldırılar, AB kararları ve ülkemizdeki gelişmeleri analiz ederken refaha çıkma yollarını okuyucuya detaylıca açıklıyor. Her paragraftan ayrı birer ders çıkarılacak karakterde yazılmış bu harika eseri herkese tavsiye ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*