Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Pala Hayriye

Kategori: Edebiyat Yazar: Figen Şakacı Yayınevi: Iletişim Yayınları

Pala Hayriye

Tanıtım Bülteni
Kulağıma durmadan yürü diye fısıldayan, gittikçe uğultuya dönüşen, menşei belirsiz bir ses çalınıyordu. Gökyüzü pusunu üzerime kusuyor, beni yutmaya yelteniyordu. Boyun eğmek, geri dönmek yoktu. Yolu bir çaprazına, bir dikine dilimledim. Sonunda bitap düşüp bir merdivenin başında durdum. Çöksem olduğum yerde uyuyacak, soğuğun ikide bir dürten dikenli ellerinde yığılıp kalacaktım. Artık bir evim yoktu ama bir okulum vardı. Ailemi yeni arkadaşlarımdan kuracak, atanmışlarla değil, seçilmişlerle mutlu mesut yaşayacaktım.Böreğe pudra şekeri ister misin? Ertürk Yöndem, Lenin’i döver mi? Kim otlu peynir kokuyor? “Bekâret esaret”, yarım yarım hatıralar, öğrenciler, gazeteciler... Kim dans eder ki komparsitayla? Şehrin yokuşları, çıkmaz sokakları... Yalnız mısın sen oralarda? Genç bir kadın evden kaçıyor, kalın fitilli kadifesi kirden üzerine yapışmış, kaşı-bıyığı gür Pala Hayriye bu... Figen Şakacı, doksanlı yıllarda üniversiteye başlayan Hayriye’nin kırklı yaşlara kadar yaşadıklarını anlatıyor.Pala Hayriye, neşeli, meydan okuyan, direnen bir kadının hikâyesi... Figen Şakacı, Bitirgen’le başladığı büyüme hikâyesine Pala Hayriye’yle devam ediyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Pala Hayriye PDF 6.23 MB İndir
Pala Hayriye EPUB 6.96 MB İndir
Pala Hayriye MOBI 5.49 MB İndir
Pala Hayriye ODF 5.86 MB İndir
Pala Hayriye DJVU 7.32 MB İndir
Pala Hayriye RAR 4.76 MB İndir
Pala Hayriye ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Pala Hayriye PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bazen hüzne boğacak bazen kahkaha attıracak. Serinin en iyi kitabı. Bitirgen ve Hayriye Hanım’ı Kim Çaldı, en tadı vermiyor maalesef.


Bitirgen kitabının devamı niteliğinde, sürükleyici ve yürek burkan bir kitap Pala Hayriye. Serinin son kitabını da okumayı düşünüyorum.


Bitirgen romanı öyle güzeldi ki… Çok severek okumuştum. Fakat ikinci kitap olmamış gibi. Çok siyasi konulara girmiş.


Yazar çok iyi bir gözlem yeteneğine sahip ayrıca iyi hikaye anlaticisiymis dedirten bir kitap


Okuduğum en beni anlatan kitaplardan..çok güzel..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*